Bauer X:60 Black Edition

Ja det är vad de senaste två dagarna handlat om i princip. Det har kommit ut en Limited Edition från Nike Bauer på den nya skridskon :60. Borg behövde nya skridskor och ahde fått nys på den så jag fick följa med honom till Team Sportia men de verkade inte så intresserade på att fixa den så vi gick till Intersport. Där ringde jag mina kollegor på A6 i jönköping och det tog tre dagar innan skrikdson kom. dock var det fel storlek så de fixade nya på bara en dag. Och praktiserande Victor Andersson fick självklart nys om att den första beställningen passade hnonm utmärkt så nu har både Andersson och Borg den nya, fräscha skrikdson. Snacka om att det blev prat om dom på träningen idag!

Annars har vi haft en vecka med bra fart och bra träningar. Vi har tränat på styrspel, lite powerplay och mycket kamp. Kampen är något vi kan träna ännu mer på för där kan vi bli lite bättre även fast det ser bra ut redan nu.

J20 spelar hemma imorgon mot Alvestad hemma kl 16.30 om ni är hockeysugna.

Chris är åter i träning efter sjukdom, Danne Johansson är borta pga sin hjärnskakning mot Make Believes, Manne tränade idag, Storm är tillbaka efter skada, Togge ser het ut efter sin knäoperation, nya backen Stefan Reinholdsson är fortfarande skadad pga sina ljumskar, Dennis är tillbaka efter sin knätackling. Där var en liten update och Gamedayrapporten kommer imorgon.

// #19

Skön j**la vinst!

Börjar med ett gästinlägg från Pierre "trumslagarn" Rask. Känns som att jag borde jagt in detta inlägg innan matchen idag men men. Här kommer det:

OK. Hur börjar man...
Idag känns det bra, jag och några till ska åka iväg för att se säsongens första bortamatch.
Det är något visst med det, en spänd förväntan, laddningen, stämningen i bilen när man är några stycken.
Hur ska det gå ikväll-blir det vinst eller förlust? Känslan säger att det kommer att gå bra, men det är ju hockey och
det är inte alltid den mest rättvisa sporten, dessutom är marginalerna små...
Hur dags måste vi köra hemifrån, hur lång tid tar det att köra dit?
Jag räknar med att resan tar ca två timmar, och första nedsläpp är vid fem,
så för att komma iväg i god tid startar jag upp landsvägsloket redan halv tre och så var vi på väg.
 Märkligt hur restiden kan upplevas, har dom vunnit blir resan kort, och vid en förlust är vägen hem oändlig.
Jag har haft många evighetslånga hemresor, fler än de som är korta.
 
 
Jag både hoppas och tror att killarna åker hem med två poäng och en seger i bagaget.
För det blir ju roligare på det viset, bara spelet stämmer och det inte ser ut som det gjorde mot vsgf,  
för då blir det ingen rolig hemresa, men det vet vi inte förrän framåt sjutiden ikväll...
 
/Pierre


Jag tackar Pierre för gästinlägget och hoppas det kommer fler sådana, både från Pierre och andra. Matchen då, jag tycker vi genomför matchen bra genom hela matchen med vissa dippar här och där men det har man i alla matcher. Vi går fram till en välförtjänt 2-1-ledning i första genom bra spel från 5e minuten till 18. Sen har vi lite orutin och lägger inte ner pucken på djupet. 1-0 görs av Emil Ågren och 2-0 sätter Mackan Arvidsson på tennis.
Andra perioden fortsätter vi och pressa men lyckas inte döda matchen. Tio minuter in gör istället Rydaholm 2-2 och det känns inte rättvist för fem öre. Sen efter en måvaktsretur fårn jag pucken och lägger in den lite på chans om självklart står Emil "måltjuven" ågren där och sätter viktiga 2-3. Sen får vi lite powerplay och efter en tilltrasslad situation lyckas jag trycka in pucken från blå med en handledare.

Sista perioden är det inte mycket och snacka om då vi spelar rutinerat och tätar till defensiven bra. Efter bra stress av höken och Victor Andersson får jag pucken mitt i slottet och kan göra mitt andra mål och matchen slutar 5-2.

En bra genomförd match där vi håller oss kalla och inte trasslar till det och framförallt inte går på Rydaholms fula spel med mycket trashtalk och mycket fula efterslängar vilket resulterade i tre halvskador på våra spelare.

Riktigt go vinst med ett gäng som var mer intresserade att hålla på med efterslängar än att spela hockey.

Vi vinner skotten med 21-52 vilket visar att vi skapar otrligt mycket. Där behöver vi inte vara oroliga.

Och till sist men inte minst, TACK FÖR ALLT STÖD vi får av klacken! Riktigt roligt att ni kommer och hejar på oss på bortamatcherna. Kan inte säga hur mycket det uppskattas!! Riktigt roligt!

// #19

Kvällsinlägg

Sitter här och deppar lite efter att förlorat Stanley Cup med 4-1 i matcher mot John Borg. Inte mycket att göra då han fick med sig mycket billiga utvisningar på hemmaplan.

Var nere och tittade på två perioder av veteranerna som mötte Nybros veteraner. När vi gick stod det 2-10 till Nybro tyvärr.

Imorgon beger vi oss till Rydaholm för ny match. Har inte en aning hur Rydaholm är men enligt flage ska de vara ett spelande lag vilket kan gynna oss. Det blir roligare hockey samtidigt då det inte bara är full fart framåt och checka med tre man.
Vi åker till rydaholm med tre femmor plus tre. Vi har roterat lite i femmorna då det inte fungerat till 100 procent. Imorgon kommer följande lag till spel:

Mv

Simon Törnqvist

Tobias Englund eller David Creelman

1:a femman:

Calle Hallström-Lucas Carlsson

Victor Höglund-Marcus Arvidsson-Victor Andersson

2:a femman:

Henrik Ahlin-Jakob Svensson

Emil Ågren-Stefan Lundin-Christoffer Löfgren

3:e femman:

John Borg-Jesper Hallberg

Josef Båthelsson-Mikael Ekeberg-Christopher Ayres

4:e femman:

Christoffer Carlsson-Mikael Friberg-Richard Norregård

Vi tränade tillsammans i fredags och det såg hyfsat ut. Men alla behöver snacka igenom varianter och liknande så det inte blir några frågetecken när vi spelar imorgon. Jag tror detta kan bli väldigt bra och jag tror det kan gynna mig att ha två spelskickliga spelare bredvid mig, leverar jag till Stefan och Emil så det kan bli ett par poäng för oss alla.

Topp tio anledningar för att dejta en hockeyspelare:

1. Vi använder alltid skydd

2. Vi är bra med händerna

3. Vi är vana vid att "göra mål"

4. Bra kondition

5. Vi hittar öppningen och "trycker in den"

6. Vi "missar aldrig målet"

7. Vi vet hur vi ska använda klubban

8. Vi har långa klubbor

9. Vi vet när det är dags att ta i med hårdhandskarna

10. För att basebollspelare bara vet hur man träffar bollarna

God natt på er!

// #19


Vinst

Det blev vinst med i kvällens drabbning mot Virserum med 7-4. MEN. Det enda jag gläds åt är att vi tar 2 poäng. Vi spelar bra i första och går till en 3-0 ledning för att sen i andra tappa spelet totalt. Vi spelar oorganiserat och sorterar inte upp våra gubbar. Detta gör att  Virserum vinner andra perioden med 3-1. Tredje är bra vissa stunder och vi kan döda matchen genom vårat powerplay-spel. Virserum tog väldigt många onödiga utvisningar samtidigt att när vi åker skridskor så får de svårt att hänga med och det blir en del slag och efterslängar från deras sida. Men jag tycker inte tredje är bra nog heller, istället för spela säkert och spela på våran ledning satsar vi alldeles för mycket offensivt vilket gör att Virserum får iallafall två-tre frilägen som de tack vare inte utnyttjar. Det får vi tacka Simon i kassen för.

Vi gör inte en bra match men det känns som ett styrkebesked att vinna matchen och skotten med 47-23. Fick inte med mig några papper hem på statistiken men jag tror faktiskt jag var poängbäst idag med 2+2. Höglund hade 3 points.

Tycker Chris Ayres gör en bra match, Höglund är bra, Hallberg gör det bra när han får hoppa in och Mackan gör det bra även fast han varit sjuk hela veckan.

Dagens bästa: Vinsten och publiksiffran, riktigt kul med mycket folk

Dagens sämsta: Sättet vi genomför matchen på, speciellt andra

Dagens roligaste: Chris Ayres, som vanligt, hans kommentarer är för goa. ska försöka skriva en lista på hans utspel

Det här med fribiljetter. Ska försöka hitta på en tävling där man kan vinna fribiljetter. Återkommer om det när jag kommit på vad det ska vara för tävling.

Sen ska jag försöka fixa en gästbloggare ibland. Det kan vara allt från Sportchef till någon i klacken. Men som sagt, det kommer först nästa vecka då jag tittat efter om det finns ett intresse för detta.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag jobba.

Sov gott.

// #19


Fribiljetter

Tyvärr har vi inte fått några fribiljetter till denna match men ska undersöka om det går att få tag på till de kommande.

Gameday

Nu ska det bli mer bloggning framöver. Men först tar vi emot Virsreum hemma i Iffehallen ikväll. De har två raka hemmavinster och är säkert taggade för att sätta käppar i hjulet för ett topplag. 

Här är kvällens laguppställning som jag tagit från hemsidan:

Mv

Simon Törnqvist

Tobias Englund

1:a femman:

Calle Hallström-Lucas Carlsson

Christopher Löfgren-Victor Höglund-Mikael Friberg

2:a femman:

Daniel Johansson-Jakob Svensson

Emil Ågren-Stefan Lundin-Josef Båthelsson

3:e femman:

John Borg-Christoffer Carlsson

Christopher Ayres-Mikael Ekeberg-Victor Andersson

Richard Norregård,Jesper Hallberg



Ikväll måste vi gå in med 100% rätt inställning och förbereda oss på att jobba stenhårt i 60 minuter.
Vi måste hålla oss till det vi ska och gör vi det så är vi bättre än alla lag i den här serien. Tror det kommer vara mycket bättre inställning hos oss idag och det är inte så svårt med den publik vi hade förra matchen. Otroligt roligt att spela!

Rikard Norregård är med för första gången på säsongen efter lite frånvaro av olika skäl och vi har tagit upp en juniormålvakten Tobias Englund som får vakta dörren ikväll då jonte inte får träna och "togge" precis kommit tillbaka.

Annars ser tredjekedjan riktigt het ut på träningarna och de verkar hitta varandra riktigt bra.

Träningarna har varit bra denna veckan med mycket nyttiga "snack" före, under och efter. Välbehövlig vila igår och idag smäller det!

// #19


GYM

Hej Peter! Jag ska kolla upp det på träningen ikväll och hör av mig snarast till dig efter;)

Det var tänkt att vi skulle ha fys innan isen igår men istället fick vi ett välbehövligt spelarråd. Vi pratade om det mesta och framförallt om matchen i söndags. Vi är nu mer motiverade och vi vet vad som gick snett i söndags och vi vet vad vi ska ändra på. Mer än så kan jag inte säga men som vanligt var det ett bra snack och alla som ville säga något fick det sagt.

Träning ikväll men först är det min och John Borgs nya satsning som ska genomföras. Borg ska väl egentligen finslipa sina muskler han redan har och jag ska försöka få lite muskler som man tappat från linköpingstiden. Så nu kommer Borg och hämtar mig och det bär av till gymmet innan isträningen ikväll.

Jonte kommer vara borta minst en månad från all fysisk aktivitet efter smällen mot huvudet i söndags. Vi lider alla med Jonte och hoppas han återhämtar sig snabbare.

Togge tränade igår och för att nästan vara första ispasset på säsongen ser an riktigt stabil ut efter operationen. 

// #19 

Tung, tung förlust

Det blev förlust i tredje seriematchen borta mot Skillingaryd. En riktigt onödig sådan. Kände nästan det på mig när vi hade uppvärmning. Vi var lite för avslappnade och hade lite för roligt för att vara helt fokuserade.

Första börjar inte bra och SIS gör mål redan i andra minuten. DÅ vaknar vi till lite i alla fall i båset och vi börjar peppa varandra och i slutet av perioden känner vi att detta går att vända. Men då gör SIS istället 2-0 och ballongen som sakta blåsts upp spricker.

Andra perioden börjar bättre och vi reducerar genom Calle Hallström. Men jag måste påpeka att den här matchen var riktigt dålig. Vi genomför vår gameplan ca 5 minuter per period, högst! Men vi fortsätter kämpa och vi får ett litet tryck på dom. Men när vi nästan har som mest tryck kontrar SIS in 3-1 på en kontring. Då, då var det tungt att fortsätta känna att det kan gå. Då var det tungt att fortsätta. Det ska också tilläggas att SIS målvakt var otrolig igår. Han tog det mesta och det var några gånger jag tänkte ställa mig upp och jubla men målvakten var fenomenal. Vi sköt ändå 40 skott och när en målvakt har såna dagar blir man väldigt lätt frustrerad. Och det var det vi blev och vi började gnälla, skrika och gnälla som små barnungar och alla vet att det är inte det bästa sättet att vända ett 3-1underläge.

I tredje pratar vi om att försöka sätta press lite mer men det blir egentligen inte en sån där riktig press förrän det är 3 minuter kvar. Vi lyckas då återigen reducera genom Chris Ayres och de sista två minuterna kämpar vi men vi får inte in pucken och SIS vinner välförtjänt. Vi kommer inte upp i standard idag och med en 90%-ig inställning kan vilket lag som helst slå oss. SIS gjorde det väldigt bra genom at spela väldigt enkelt genom att bara åka över röd och dumpa.

Man kan inte vinna jämt men jag hoppas det inte kommer hända ofta för jag vet att vi är det bästa laget i serien och det ska vi visa.

Det vankas storhandling på maxi och senare blir det fys och ispass.

// #19

Gameday

Ursäktar så hemskt mycket för uppehållet men har faktiskt haft en del att styra med. Bland annat har jag varit på utbildning med jobbet en heldag. Men nu ska jag börja skriva igen.

Idag åker vi till ett Skillingaryd som i förra matchen besegrades med 10-2 mot Rydaholm. Ska väl inte dra för stora växlar på det då de säkert är väldigt revanschsugna.

Jag skippade fredagsträningen och åkte hem till Motala på kvällen då jag hade utbildning i Stockholm hela lördagen. Så jag vet inte hur femmorna kommer se ut men jag kan gissa att det ser ganska likt ut som i torsdagens match mot Lenhovda. Alltså tre backpar och fyra rullande kedjor.

Det är ett härligt go i laget just nu och vi känner att pressen släppt lite tack vare en väldigt bra seriestart. Vi kommer åka med stort självförtroende men förhoppningsvis med en riktigt bra inställning, har vi inte inställningen så kan vilket lag som helst slå oss. Det verkar som vi förstått det och jag hoppas vi fortsätter så.

Ikväll lovar jag att det ska komma ett riktigt bra matchreferat så snart vi kommit hem!

// #19


Gameday!

Dags för hemmapremiär mot Lenhovda. Vi har spelat två träningsmatcher och både slutade i vinst till oss. Senaste matchen blev det 8-0. Men nu är det inte träningsmatcher utan nu är det seriespel då inte träningsmatcherna betyder ett skit rent ut sagt.

Åkte till Nybro för att se de slå Mörrum med 5-0 igår för att få lite inspiration till matchen ikväll. Fungerar alltid. Man får alltid någon bra idé som man kan använda själv.

Kvällens femmor får ni se på hemsidan.

De se inte är med på matchen idag är: Storm (sjuk), Togge (skadad), manne (skadad), Rikard (behöver matchträing).

En redig matchrapport kommer ni få efter matchen men nu ska jag laga mat.

Ladda på så hoppas jag vi ses i iffehallen klockan 19.00.

Har tre fribiljetter om det är någon som vill ha. Kommentera detta inlägg och skriv hur jag kan nå er.

Vi ses i Iffehallen!!

// #19

Hemma bra men borta bäst?

Sitter på väg till Kalmar igen efter att ha stannat i Motala över natten efter segern mot Make Believes.
Visst, jagl saknar vissa bitar med Motala men jag känner nu att jag gjorde helt rätt som flyttade ner till Kalmar.

Då var seriepremiären avklarad och efter att vi var tvungna att senarelägga matchen då det inträffat en hemsk frontalkrock på vå vägen så var det bara på med grejerna och skippa uppvärmningen. Till en början såg man att det hade behövts en optimal uppladdning istället för det vi blivit utsatta för. Vi sköt bara fyra skott på mål i första och vi hade svårt att ta kontroll över matchen då MB förstörde det mesta för oss med att alltid fullfölja sina tacklingar och gärna tacka lite till.

Andra börjar hyfsat men det är MB som tar ledningen med 1-0. Efter det så inser vi att det måste hända något. Vi blir mer taggade och perioden slutar 1-3 pga MB:s alla utvisningar. Vi gör både 2-1 och 3-1 i powerplay. Vi vinner skottstatistiken med 19-5 som speglar matchbilden väl tycker jag. Vi tar tag i skaer och ting och kämpar hårt.

Tredje är det inget snack om saken och även fast vi inte gör det vi ska ordentligt så är detta en ren kämpaseger. Tycker det är ett styrkebesked att vi kan vinna även fast vi inte spelar över 70% av våra gameplan. Vi är inte riktigt där vi ska vara men jäklar vad vi kämpade för att återgälda eventulla misstag och felpass. Tycker detta bådar gott och vi visar bra inställning. Vi vinner skotten med 13-35 och det är en rättvis seger vi tar.

Målen gjordes av:

Lucas Karlsson 2 assisterad av Josef och mig

Dennis Österlund 1 assisterad av Calle Hallstöm

Marcus Arviddson 1 John Borg och Victor Andersson

Emil ågren 1 assisterad av Jesper Hallberg

Tycker Jesper Hallberg visar att han är på väg tillbaka och att en sådan som Victor Andersson kommer bli oerhört viktig att ha i laget. Både på och utanför isen.

Hemmapremiär på torsdag mot Lenhovda klockan 19.00

Väl mött!

// #19


Tandskydd!

Match imorgon då vi åker för att spela seriepremiär mot Make Believes.

MEN! Ni spelare som läser detta, alla måste ha med sig tandskydd till matchen imorgon då de kommer vara stenhårda på det. Den som inte har med sig det kommer inte fås spela eftersom det är 2 minuters uvisning direkt.

// #19

Dags för laddning

Sista träningen ikväll innan vi åker upp till mina hemtrakter Linköping för att möta studentgänget Make Believes. Våran sportchef Roger tog ett snack med oss igår, jag ska inte sägas vad som sades men jag kan säga att det var et bra snack och alla, inklusive ledare, vet var detta tåg ska komma och hur vi ska komma dit.

Positivt är att Victor Andersson ska troligtvis följa med på söndag på bänken och kanske göra sin första match för säsongen efter knäskadan. Oerhört viktigt att få igång en sådan trollgubbe till serien. 

Jonathan Skymbäck har börjat träna igen efter sin hjärnskakning och det blir konkurrens igen på målvaktsidan då togge ska är borta ett tag till pga en titthålsoperation.

John Borg har inte haft någon bra start på säsongen men börjar äntligen få ordning på spelet efter skada, sjukdomar och migränattacker. Får han bara träna en hel vecka utan uppehåll kommer det bli bra.

Jacob Svensson har också börjat träna efter sin hjärnskakning och det behöver vi. Har varit väldigt duktig på försäsongen och en spelande back emd mycket mod som behövs i alla matcher.

Jesper Hallberg som också haft skador på försäsongen har kommit igång med isträning och likadant där som med Borg, får han träna utan skador så kommer vi kunna dra nytta av hans fysiska spel.

Den lille kvicke Emanuel Berglund blir tyvärr borta från spel ungefär två veckor då hans fot inte känns bra.

Marcus Arvidsson fick en riktig slagga på benet igår och satt med ispåse efter träningen men det ska nog inte vara något större bekymmer för att medverka på dagens träning.

I övrigt ser Josef Båthelsson het ut och Emil Ågren fortsätter sätta allt på träningarna. Annars tycker jag det ser bra ut i truppen och har vi den inställningen vi hade mot Lenhovda så kommer det bli roligt hela säsongen. 

En liten update såhär på fredagseftermiddagen och tre nya spelare kommer upp efter träningen ikväll.

// #19


Spelarpresentation

Här kommer tre nyförvärv som kommit till säsongen.

Christopher Ayres


Moderklubb: Borås HC

Position: Vänsterforward/Center

Skjuter: Left

Favoritspelare/lag: Paul Kariya/St.Louis

Mål med året: Upp till tvåan!

Intressen: Båtar, musik, fiske

Civilstånd: Ej singel, sad but true

Favoritmat: Pasta

Smeknamn: Chris/ Ayres

Meriter: Spelat i Allsvenskan med Borås HC

Övriga klubbar: Ulricehamn, Borås HC, Nittorp


Lucas Karlsson


Moderklubb: Skillingaryd

Position: Back

Skjuter: Left

Favoritspelare/lag: Chris Chelios/Detroit Red Wings

Mål med året: Upp i tvåan

Intressen: Hockeyklubbor

Civilstånd: Flickvän

Favoritmat: Thörnbergs grillade fläskfilé

Smeknamn: Inga speciella

Meriter: Gjorde ett mål en gång

Övriga klubbar: -

Kristoffer Larsson-Storm


Moderklubb: HCI Lidköping

Position: Back

Skjuter: Left

Favoritspelare/Lag: Nicklas Lidström/Detroit Red Wings

Mål med året: Bli en bättre back

Intressen: Flickvännen, spela ishockey

Civilstånd: Flickvän/Sambo

Favoritmat: Spaghetti och köttfärssås

Smeknamn: Storm

Meriter: -


Det var allt för dagen. Seg träning ikväll men med bra fart och kämpaglöd. Välbehövlig vila väntar imorgon och man kanske ska ta sig till Nybro för att titta på det heta derbyt Nybro-Karlskrona. Återstår att se.

Har precis bjudit igen Borg på mat och nu blir det NHL en stund innan det blir sängen.

"Mål förtjänar man inte, mål gör man".
Pär Bäckman, nuvarande tränare för Danmarks landslag


// #19



Jobb

Tänkte lägga in tre nya spelare idag men Intersport ringde och sa att de ville ha min hjälp. Så det får bli efter träningen ikväll. Inget att göra åt.

// #19

Bra vinst!

Jag gör ett försök iallafall.
Vinst mot Lenhovda idag med hela 8-0. Vi följer våran gameplan hela matchen igenom och vårat nötande och snackande på träningarna börjar äntligen ge resultat.
I helgen har vi tränat mycket powerplay och det, liksom det andra, har gett resultat. Vi spelar det enkla spelet mestadels under hela matchen genom att vara allmänt jobbiga att möta, lägga mer skott på mål, åka mycket skridskor, spela pucken snabbt, prata mycket både på och utanför isen, positiva med rätt inställning. J*vlar vad bra inställning vi hade idag!! Såhär har bra har inte inställningen varit under någon av de andra matcherna. Vi var inställda på hårt arbete och det tycker jag vi visar idag.
Trodde jag var poängbäst idag med 1+3 men när vi stod i duschen kom en stolt lagkapten in och jag frågade hur många poäng det blev. Han svarar 3+2! Och efter lite eftertanke så märker jag att det stämmer. Bra gjort av Victor "cap" Höglund att visa vägen!

Vi möter idag ett Lenhovda som spelar mer fysikst än oss men jag tycker vi stod upp bra. Vi är ju inte det gänget som ska spela den typen av hockey men vi kan ändå plussa på tacklingsstatistiken något tycker jag genom att bara fullfölja i alla lägen.

Försvarszonen är något vi kommer träna mer på, det ser bättre och bättre ut men vi har lite svårt att sortera och ta varsin gubbe. Blir lätt att vi stirrar lite mycket puck i vissa lägen. Lenhovda fick 25 skott på mål men om vi hade sorterat upp ordentligt tror jag vi hade kunnat få ner deras skott till 17-18. Bra gjort av dagens målvakt Simon som stundtals fick svåra puckar att jobba med men han löste det riktigt bra.
Vi sköt hela 44 skott plus de 8 som gick in och när vi tittade på statistiken efter matchen ser vi också att vi tar skotten från rätt områden. Mitt i slottet eller från blå där våra skjutglada backar står. Statistik med tacklingar poäng, tekningar och poäng kommer tillsammans med spelarpresentationerna imorgon.

Imorgon får ni lära känna tre nya spelare på bloggen som kommit till detta året och som sagt lite statistik.

Min kompis mamma i Motala drar kommentaren (efter vi tittat klart på matchen): " Vem är den där icing dom pratar om hela tiden?".

Sov gott!

//#19


Uppkopplingsproblem

Mitt internet har inte varit snällt idag så därför kommer jag skriva om matchen imorgon förmiddag. Spelarpresentationen kommer fortsätta imorgon då jag just nu är tvungen att skriva från min iPhone. Inte det roligaste.

Kolla in imorgon igen!

Beklagar väntetiden.

// #19

Update

Match ikväll mot lenhovda. Kom till ishallen kl 5!!! Tre nya spelare kommer upp ikväll.

Vinst (?)

Riktigt usel vinst mot ett gubbgäng från goa götet som kommer till Kalmar för att festa egentligen. Pappa som var nere i dag sa: " Det var det sämsta jag sett på väldigt väldigt länge". Ja, det var inte bra någonstans. Cred till oss som tar tag i det i tredje period och rycker upp oss och vi försöker hålla oss till våran gameplan. Svårt också att möta såna här lag då vi inte får en sekund att förska göra ett uppspel då de checkar med nästan tre man ibland. Vinner skotten med 36-23. Fortsätter vi lägga mycket puckar på mål i de rätta lägena så kommer vi få större utdelning.

Har en gästbloggare som tar över nu. Välkommen John "Seabrook" Borg.
Ska inte dra för stora växlar över dagens match, var trots allt ett "plojjlag" vi mötte!
Så värdet av en sådan match som idag är svårt att riktigt sätta fingret på, mer än att vi missade chansen att verkligen genomföra vår gameplan. Var stundtals bra då vi presterade bra hockey, men "overall" var det en besvikelse. Det bästa med dagen är ändå att de flesta fick en tankeställare om att vi har en bit kvar spelmässigt.
Avslutningsvis så har lövet gått och fått skalle, så han fastnade i dörren när han skulle gå ut därav mig vid tangenterna.

Dagens trea











Calle Hallström #8


Position: Back

Skjuter: Left (i mål)

Moderklubb: Kalmar HC

Favoritspelare/lag: Anders "Dockan" Andersson / Kalmar

Mål med året: Upp till tvåan

Intressen: NHL hos Andersson

Civilstånd: Singel

Favoritmat: "donken"

Smeknamn: Kringlan

Meriter: Har inga



Mikael Friberg #23


Position: Forward

Skjuter: Left

Moderklubb: Kalmar HC

Favoritspelare/Lag: Zäta/Leksand

Mål med året: Bli bättre och göra så många poäng som möjligt

Intressen: Tjejer, The Hills, NHL med grabbarna

Civilstånd: Singel

Favoritmat: Flygande Jacob (gjord av ågrens mamma Ann) och pizza

Smeknamn: Friberg, Frippe, Micke

Meriter: Har inga, men de kommer i år!



John "Seabrook" Borg #15


Position: Back

Skjuter: Alltid

Moderklubb: Kalmar HC

Favoritspelare/Lag: Chris Ayers/St Louis (snygga tredjetröjor)

Mål med året: Tvåan

Civilstånd: Tillgänglig

Favoritmat: Proteinshake

Smeknamn: Borg, Skallen, Seabrook

Meriter: Kastat boll med Jill Jonsson och Björn Skifs

// #19 & #15

RSS 2.0