OS och twitterfeber!

Hallå!

Äntligen har träningarna dragit igång igen och den aktiva vilan har därmed nått sitt slut. Det har varit skönt att kunna lägga upp träningen lite på egen hand nu under någon vecka, men samtidigt känns det riktigt gött att köra igång med laget igen. Vi närmar oss ispremiären med stormsteg!

OS i London är nu i full gång och visst är det fantastiskt att få se den absoluta världseliten göra upp om medaljer dagarna långa:)

Det kom en fråga angående läget i truppen och där får jag hänvisa till hemsidan där sportchef Roger Nyström ger en liten uppdatering.

Numer finns KHC även på Twitter och den som håller i dessa trådar är givetvis Jesper "Sean" Hallberg. Om du inte redan har gjort det är det hög tid att söka upp och börja följa KHC på Twitter:)

Ha det!
/Danne


Sommarsaker

Hallå!

Så här på fredagen den 13:e kanske det är bra att ta det lite varsamt men trots det mindre fagra vädret finns det ju en hel del härliga sommarsaker man kan göra.

Helgen ska spenderas i staun (läs Karlskrona) och även Jesper "Sean" Hallberg har under veckan tagit sitt förnuft till fånga och besökt Örlogstadens skärgård. För egen del blir det segling med lillebrorsans för säsongen nyinköpta segelbåt och eftersom Fille arbetar i flottan så är kraven från oss övriga medpassagerare på en exemplarisk segeltur helt i sin ordning..

Andra sommarsaker som är trevligt är att spela tennis. Detta har under de senaste veckorna skett på Berga centercourt, men det enda man har förstått är att tennis är långt ifrån sådär löjligt enkelt att spela som exempelvis Federer får sporten att framstå som!

En annan sommarsak som är en höjdpunkt är såklart utprovning av ny utrustning och när Bauer var och visade upp sitt sortiment är känslan till barndomens julaftnar inte långt borta. På bilden syns en smånöjd Daniel Rosenqvist som truxat på sig ett par nya grillor:)

Ha det!
/Danne


Sommaruppehåll

Hallå!

Så här i början av Juli hat det blivit dags för sommaruppehåll a tre veckor med så kallad aktiv vila. Känslan efter att ha trummat på bra sedan förste maj med laget är att det har gått framåt, träning ger färdighet! Isen närmar sig med stormsteg:)

Delar av laget (läs 90-kullen) har under helgen varit på Böda sand för att lira boll på stranden, hur det gick i turneringen har jag ingen aning om men enligt säkra källor så ska Manne "Påryd" Berglund ha dominerat kvällens verkliga final..

Lillebrorsan Julle har varit över Atlanten till Minesota för att där träna skridskoteknik. Kul att få träna hockey mitt i sommaren, men det skulle vara över 40 grader och detta är något som kanske direkt gynnar Julles gyllenrosa bränna.

Ha det!
Danne


RSS 2.0