Blytungt!

Hallå!

Igår var det match igen och vibbarna inför matchen var att det här är vår match, nu ska vi se till att vinna matchen! Något vi alltså inte lyckades med. Ett stort tack skall riktas till supportrarna som hejade fram oss under hela matchen.

 

Några frågor till Daniel Rosenqvist om gårdagens match, hur sumerar vi matchen? 

Matchen var ingen höjdare, vi gör dem bra och bjuder dem på det mesta. Vi gör helt enkelt alldeles för många misstag. Vi gör fyra mål och gör man det på hemmaplan bör det räcka till seger.

 

Vad tar vi med oss från matchen?

 Jadu, inte så mycket. Allt kan bli bättre! Det känns svårt att se något bra, när vi kan betydligt mycket mer. Vi tar med oss att det inte går att slappna av efter att vi gjort mål eller för den delen släppt in ett mål. Vi måste bli mer noggranna, vi tappar huvudet några gånger och vi kan inte tro att motståndarna kommer ge oss några mål.

 

Tack Rosa!

Tack.

 

Om vi nu väljer att se saker och ting lite positivt kan vi konstatera att det är måndag eftermiddag, vilket innebär att det är så långt kvar till nästa måndagsmorgon som möjligt.. På Torsdag vankas det ny hemmamatch mot Lenhovda kl. 19.00 och då ska vi försöka spotta upp oss, det hade ju suttit fint med en seger inför omstarten i fortsättnigsserien.

 

Det verkar allt mer som att hela NHL- säsongen kommer att bli inställd, en som är riktigt spelsugen är Henrik Lundqvist, som säkert vill vara kung i Göteborg också. Lundqvist som även är kung på schamporeklamer visar här i detta klippet varför han är en riktigt cool och riktigt grym målis: http://www.youtube.com/watch?v=F1_oX8dMxks

Ha det!

/Danne

 

 

 


Gameday! En hockeymatch spelas under alla 60 minuter..

Hallå!

Under gårdagen genomfördes sista ispasset inför morgondagens hemmamatch mot Diö (matchstart kl. 17.00) och det var bra fart på träningen och det filades på en del nya grejer. Vi ser fram emot att bryta den förlustsvit som vi haft och det sker endast genom hårt arbete och en vilja att vinna. Detta är jag övertygad om att vi har.

Men det är redan gameday idag för J-20 hemma i IFFE- hallen kl. 15.15 vilket för egen del innebär ett skönt avbrott från pluggandet då jag bland annat ska se hur Jesper "Sean" Hallberg sköter sig i båset då han ska assistera PG.

Idag är det jackpot på V75 och lillebror Oliver är sådär självsäker som bara Oliver kan vara att idag kammar vi hem storvinsten. Det återstår väl att se.. En som däremot pratar mindre, men spelar in mer pengar är Tjommen som i och med våra andelar med hockeylaget spelat in lite sköna pengar.

Det spelades div.1- hockey i Västervik igår då de tog emot Vita Hästen, där min gamle juniortränare Patrik Klüft numer huserar som huvudtränare. PK är en person som tror på att allt är möjligt och detta bevisades när de lyckades hämta upp ett 3-1 underläge, på endast fyra (!) sekunder. Vad som gör historien riktigt intressant är att målen sker i tredje perioden när klockan står på 19.56 respektive 19.59, vilket får ses som en upphämtning modell värre. Eller om man nu råkar vara Västervikssupporter en genomklappning utan dess like!

Ha det!
/Danne

En ikon på besök!

Hallå!

Idag efter träningen bjöd ikonen Iffe på fika. En sak som jag väldigt snabbt lärt mig om Iffe är att denne man inte gör något halvhjärtat och det var tema KHC hela vägen. Ett stort tack till denne herre som vet hur man sprider glädje och inspiration omkring sig!

Igår var det ett brake från ordinarie isträning, istället stod lasergameturnering och segwaykörning på schemat. Det vinnande laget var juniorerna som efter en rafflande final knep förstaplatsen. Rykten säger att de ska ha tjuvtränat på höstlovet.. En som garanterat hade tjuvtränat var Sebbe "Flämpan" Pettersson som lyckades köra hela banan, baklänges..

Det kan knappast ha undgått någon vilken succé Zlatan gjorde under invigningen av nya nationalarenan, Ibra vet hur man skriver in sig i historieböckerna.

Ha det!
/ Danne


Nystart!

Hallå!

Ja det har varit en tuff höst för KHC, det har varit extremt oflyt med skador och mig vetandes har vi inte kunnat ställa upp med komplett lag en enda match än denna säsong. Somliga spelare är på väg tillbaka från skador medan andra fortfarande ej är tillgängliga för spel. Personligen får jag ett mer konkret besked i slutet av november hur läget är med mitt finger, men i dagsläget är det sagt att det inte blir spel före jul.

Med detta sagt har det nu blivit dags för en nystart, vi får inrikta oss på spel i fortsättningsserien den här säsongen med målet inriktat på att gå den så kallade bakvägen till kvalserien.

Det har anslutit två spelare till laget, dels Tim Karlsson, forward från Alvesta som till vardags jobbar på Öland och dels backen Andreas Larsson, senast i Wettern men som nu studerar här i Kalmar. Vi hälsar dessa två hjärtligt välkomna.

Ikväll är det dags för en liten lagkväll som bland annat kommer innefatta lasergame och bankörning i segway. Vi ser fram emot en trevlig kväll men den stora frågan är väl om Allgren har med sig sin obligatoriska "Jacob får följa med-lapp" från sin mamma ;)

Nystart har det även varit i plugget och den avslutande c- uppsatsen börjar anta skepnad, endast tio veckor återstår nu av skolan innan man kan titulera sig som lärare. Jag tycker det är dags att få igång intresset kring den här bloggen på allvar igen, vilket innebär att det måste komma fler inlägg från min sida.. Men har DU några idéer eller tankar kring vad som kan skrivas här på bloggen är jag tacksam till förslag!

Ha det!
/Danne

Gameday!

Hallå!


Inför Lenhovda:

Ny match med nya förutsättningar väntar i och med kvällens hemmamatch mot Lenhovda, Viktor kommentar till matchen?

Det gäller att vi hänger med i serien nu och det krävs att vi ligger på topp för att vinna.

Det är positivt att många är tillbaka i truppen men självklart kan det ta lite tid att komma i matchform.

Vi ser fram emot en spännande match och siktar givetvis på att ta tre poäng!


Ha det!
/ Danne


RSS 2.0