Gameday! En hockeymatch spelas under alla 60 minuter..

Hallå!

Under gårdagen genomfördes sista ispasset inför morgondagens hemmamatch mot Diö (matchstart kl. 17.00) och det var bra fart på träningen och det filades på en del nya grejer. Vi ser fram emot att bryta den förlustsvit som vi haft och det sker endast genom hårt arbete och en vilja att vinna. Detta är jag övertygad om att vi har.

Men det är redan gameday idag för J-20 hemma i IFFE- hallen kl. 15.15 vilket för egen del innebär ett skönt avbrott från pluggandet då jag bland annat ska se hur Jesper "Sean" Hallberg sköter sig i båset då han ska assistera PG.

Idag är det jackpot på V75 och lillebror Oliver är sådär självsäker som bara Oliver kan vara att idag kammar vi hem storvinsten. Det återstår väl att se.. En som däremot pratar mindre, men spelar in mer pengar är Tjommen som i och med våra andelar med hockeylaget spelat in lite sköna pengar.

Det spelades div.1- hockey i Västervik igår då de tog emot Vita Hästen, där min gamle juniortränare Patrik Klüft numer huserar som huvudtränare. PK är en person som tror på att allt är möjligt och detta bevisades när de lyckades hämta upp ett 3-1 underläge, på endast fyra (!) sekunder. Vad som gör historien riktigt intressant är att målen sker i tredje perioden när klockan står på 19.56 respektive 19.59, vilket får ses som en upphämtning modell värre. Eller om man nu råkar vara Västervikssupporter en genomklappning utan dess like!

Ha det!
/Danne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0