Vinst i premiären!

Hallå!

Det blev en skön seger nere i Glimmåkra. Slutresultat 4-8.

Viktor Kovalonok, vi plockar hem säsongens första tre poäng idag. Kommentar till matchen?

Det var en mycket svår match förstås och vi försökte spela organiserat och hela laget visade vilja att vinna. Hela laget förstod att det var viktigt att vinna första matchen. Jag vill tacka alla mina spelare som kämpade på isen.

Målskyttar:
Daniel Rosenqvist 3 mål
Erik Johansson 2 mål
Viktor Andersson 1 mål
Mikael Friberg 1 mål
Daniel Johansson 1 mål

Ha det!
/ Danne


Gameday!

Hallå!

Idag startar säsongen på allvar och det har blivit dags för seriepremiär! Vi rullar just nu igenom smålandsskogarna på väg ned till Glimma och det är ett taggat gäng som sitter på bussen.

Det är som det mest brukar vara på väg till en bortamatch, det går nån actionrulle på tv:n, någon sover, någon pillar med datorn och så vidare.. Men det finns en härlig känsla i kroppen och den känslan säger att nu är det äntligen dags för match om poäng och jag tror vi går en fantastisk säsong tillmötes!

När någon fyller år vill man ju givetvis fira denne och det har väl varit sisådär med att födelsedagsbarnet tagit med sig något (läs tårta) så att alla i laget kan fira födelsedagsbarnet.. En som fått många påminnelser här på bloggen är Jacob "Svesse" Svensson men i måndags överraskade Svesse alla när han hade med sig prinsesstårta vilket givetvis var mycket trevligt.

Tjommen som bedriver spelbutiksverksamhet i Berga centrum är en riktig hejare på att tippa hästar, igår hade han två system med 7 rätt och Tjommen fortsätter på den inslagna vägen att tippa in pengar!

Det har börjat trilla in lite NHL-spelare i dels elitserien och dels allsvenskan. Det har varit mycket snack om dessa ska få spela i Sverige eller inte men det enda som jag spontant kan känna när man sett dessa fullblodsproffs och då särskilt på forwardssidan är vilken fantastisk förmåga de har att ständigt gå rakare på mål jämfört med de andra spelarna. Där tror jag det finns en hel del att lära.

Avslutningsvis vill jag bara säga att kika gärna in här på bloggen ikväll så ska det förhoppningsvis finnas några rader om dagens seriepremiär:)

Ha det!
/ Danne


Kaptener utsedda och Inställd träningsmatch

Hallå!

På grund av sjukdom och skador i laget kommer morgondagens träningsmatch mot HA74 dessvärre att ställas in. Tråkigt att matchen blir inställd men vi får samla trupperna och komma igen till söndagens seriepremiär.

Det har varit en del funderingar kring truppen och det jag kan säga är att truppen är inte helt spikad ännu. Detta är givetvis något som jag är övertygad om kommer att ordna upp sig inom en snar framtid.

Vill även passa på att be om ursäkt får den urusla uppdateringen här på bloggen men får hänvisa till personliga skäl som tyvärr gjort att bloggen fått stå tillbaka litegrann.

Träningshelgen kröntes med en seger och jag tycker att vi gör en godkänd match. Slutresultat 6-3. Under träningshelgen har det även utsetts kaptener:

C: Daniel Johansson
A: Marcus Arvidsson
A: Mikael Friberg

Ha det!
/ Danne


RSS 2.0