Tränarduon.

Tränarduon för IF Kalmar Hockeys a-lag 2010-2011 är Tomas "Tjommen" Arvidsson och Magnus "Flage" Johansson. Assisterande kommer Johan Furbring att vara, Johan som nu senast kommer från Motala. Eventuellt kommer det vara en till som ska vara med som lite hjälp där är då inget namn ännu officiellt.

Vi kommer förhoppningsvis gå på is någon gång under vecka 32. Isen ligger redan nu blank i IFFEHallen, detta pga konståkningslägret som äger rum nästa vecka. I hallen har dem nu börat riva lite smått och lagt ett nytt aggregat. Ismaskinen ska tydligen ha sitt garage där kansliet nu ligger så det ska alltså rivas.

Under vecka 32 kommer det ner två stycken från Sundsvall födda 1991 som ska ska träna med laget. Deras moderklubb är Timrå IK.

På återhörande!

/#5

Det kommer mera..

Det är nu klart med tränare för laget 2010-2011, återkommer med mer information under morgondagen..

/#5

Det händer grejer.

Alla spelare i a-laget ska samlas klockan 18:00 utanför ishallen på måndag den 26/7 alltså nu på måndag, (för övrigt min namnsdag) för lite informationsmöte och genomgång av tester.

Viktigt att alla kommer!

/ #5

Öj

Ska försöka lägga upp den aktuella truppen som vi har just nu inom ett par dagar, så håll utkik!

Sommarträningen startar igen på måndag, tid 18.00.

Annars inget nytt, Jo ispremiären sker andra veckan i augusti!

På återseende

#17


Serieindelningen

Nya uppdates angående serieindelningen!

Det kommer bli uppdelat i 4 olika serier Småland, Östergötland, Blekinge och Skåne. Dubbelmöten fram till jul där dom 2 bästa lagen går vidare till Alltrean. Övriga lag som inte tar sig vidare hamnar i en fortsättningserie där man fortfararande har chansen att gå till kvalserien.
 
Tycker personligen detta är en bra ide då hockeyn både bli bättre och hettar upp sig efter jul. Bättre matcher och lagen kommer vara mer förberedda inför ev kommande kvalserie. Finns förstås nackdelar med detta också, då bussresorna blir längre och därmed högre kostnader.


Division 3F (småland)

If Kalmar Hockey
Ifk Gislaved
Lenhovda If
Ljungby Ik (Nya)
Rydaholm
Virserum

Kommentar: På förhand är nog VI och Ljungby tippade favoriter till dom 2 platserna. Ljungby kommer blir riktigt bra och deras målsättning är ganska klar! Kul med ett nytt som för en gång skull är seriösa och kan spela hockey. Virserum är helt klart en utmanare, ett bra "hemmalag" som värvat kalmarprodukten Emil Franzen och rutinerade Andreas Zukiewicz från vimmerby. Ifk Gislaved har inte imponerat på mig dom senaste säsongerna och Lenhovda ser inte heller så starka ut iår heller. Tappat bla deras bäste back Ted Svensson till oss. Rydaholm brukar ha hyffsat lag men ha svårt att få till det. Borde kanske göra sig av med gubbarna och satsa nytt?!..

Division E (östergötland)

Eksjö Hockey
Finspång Aik (Nya div.2)
Ha 74
Hc Wettern
Make Belives
Skillingaryd

Kommentar: Helt klart den tuffaste serien och därmed väldigt svårtippat. Finspång går säkert in i serien med en annan fart och rutin. Mötte dom i kvalserien för tre år sen och var då ett gäng grisar! Eksjö har tappat poängkungen Sebastian Karlsson till Hc Dalen och bör nog fylla den platsen och dom ska vara med där uppe! Ha 74  ställer alltid upp med ett starkt lag och är svårslagna med sin defensiv! Hc Wettern är gäng sköna gubbs som brinner för hockeyn och vadstena. Har potential i laget med en stark offensiv. Bör som VI ordna en tränare! Make belives är ett gäng oseriösa studenter och bör hamna längst ner i tabellen! Skillingaryd har nysatsat mot div.2 och tränat på bra i sommar. Ett par div.2 spelare har anslutit och är ett betydligt bättre lag än förra säsongen. Ska bli intressant att följa..

Division G (blekinge)

Diö Hockey
Frosta
Glimma Hockey
Kallinge/Ronneby 2 (Nya)
Olofstöm ik 2 (Nya)
Sölvesborg

Kommentar: Väldig dålig koll på lagen och bör väl egentligen inte uttala mig. Kallinge/Ronneby och Olofström är två nyuppstartade lag i serien och hur bra dom är får framtiden visa. Sölvesborg är klart det starkaste laget och bör ta första platsen,  annars helt ovisst!

Division H (skåne)

If Lejonet Landskrona
Lund Giants
Malmö Kryptonics
Sannarps Hc
Trelleborg If (Nya Div.2)
Tågaborgs Sk
Åstorps Ik

Kommentar:  Egentligen ingen alls mer än att Trelleborg bör vara revanchsugna i en serie där det spelas en ganska ful hockey!

/////

Andersson


Uppehåll

Nu tar vi semester från dom "gemensamma" passen och vi kommer börja återigen vecka 30!
Vad jag har hört så har träningarna sett helt ok ut med en hyffsad uppslutning. Hoppas och tror många kommer köra själva även under uppehållet!
Annars inget nytt, Vi ligger i väntan på lite mer info om vad som kommer att ske framöver, tränare, spelare osv, som förhoppningsvis skall vara klart till v.30!


Ha nu en fortsatt skön sommar


 MVH


Andersson




RSS 2.0