Kvalserie

Då var kvalserielottningen klar, det blev som väntat Åseda, Sölvesborg och lite oväntat Mölndal (Göteborg).
Vi inleder borta på torsdag mot Sölvesborg och därefter har vi Mölndal hemma på söndag då det igen är GRATISmatch!

/#5


Gratismatch!

Missa absolut inte att morgondagens match är GRATIS! Så ta med dig alla du känner till Iffehallen för att kolla på högklassig hockey nu när Nybro Vikings är utslagna.

/ #5


Det är nu allt börjar!

Hallå!

En solig lördag som denna känns det lite surt att sitta inne och plugga.. Något som känns 100 gånger mer inspirerande är de veckor som vi nu går tillmötes! Det är nu matcherna verkligen kommer vara tajta och det ska bli riktigt kul att gå in i en kvalserie med känslan av att detta fixar vi.

Kval stundar och med detta även kvalskägg, reglerna för detta drog kapten Gustafsson igår på träningen, allt är tillåtet men man måste spara skägg på något vis i form av mustasch, polisonger eller liknande..

Imorgon är det generalrepetition inför kvalet och detta är en match som känns riktigt kul att spela, ta med alla du känner till IFFE- hallen, det är fri entré :)

Det spelades ju match i onsdag, vill tacka de supportrar som åkte med till Ljungby. Dessvärre fick vi inte några poäng med oss tillbaka, dock alla spelare intakta vilket var prio ett denna match..

Igår bjöd Simon Israelsson på tårta, riktigt trevligt att tillsammans med Simon få fira hans dag. Något som Svensson fortfarande alltså inte ha gjort.. Undanflykterna har varit många men nu tror jag att till och med Svesse börjar få slut på bortförklaringar..

IFFE instruerade oss igår hur hans nygamla "hemliga vapen" skall användas under matchen för att öka stämningen ytterligare. Kul att se denne man engagera sig så för Kalmars röda bröder.

Fortsatt trevlig helg!

Vi syns i IFFE-hallen imorgon kl. 17.00!
/ Danne


Gameday!

Hallå!

Det har varit ett par innehållsrika dagar den senaste tiden. Skönaste minnet som fortfarande flammar fram på näthinnan med jämna mellanrum är söndagens match och då kanske inte så mycket själva spelet, men resultatet. Vi åkte till Trelleborg med ambitionen att plocka tre poäng. Vilket vi lyckades med mycket tack vare Lasse Thoréns målvaktsspel som stundtals stoppade alla puckar.

Trots att det var en hel del utvisningar och stundtals en lite bråkig match höll domaren en mycket jämn nivå och var solklart bäste domaren vi haft denna säsong. Berömmas skall den som berömmas bör..

Ikväll är det dags för möte mot Ljungby vilket ska bli spännande, vi hoppas att vi kan bjuda våra medresande fans på en seger:)

Igår hade vi även lite fika med supportrarna vilket var mycket trevligt.

"Veckans miss" har denna vecka två segrare. Den ena är Christoffer "Irländaren" Carlsson och den andre är Niklas "Niklas" Söderlund. Niklas som fyllde år (Grattis i efterskott) tog beslutet att lämna WO då han av för bloggen okänd anledning tyckte det var värt att plocka puckarna denna vecka.

Jesper "Sean" Hallberg har gjort ett ypperligt arbete kring söndagens enkronematch och på egen hand fixat inte mindre än 23 sponsorer som har varit vänliga nog att stödja oss. Vilka dessa är hittar du på hemsidan.

Simon Israelsson som för tillfället kan titulera sig som heltidsproffs är även han ett föredöme och var med de lite yngre grabbarna på sportlovsveckans "prova på hockey". Kul att förstecentern ställer upp på detta men i vissa avseenden är unge herr Israelsson fortfarande junior, för att sätta igång torktumlaren blev en övermäktig uppgift för Simon vilket resulterade i att alla fick träna i blöta träningskläder under gårdagens träning..

Ha det!
//Danne


Tystnaden är bruten..

Hallå!

En fredag som denna, när solen skiner i ett Kalmar som näst intill börjar slingra sig ur vinterns kyliga grepp känns det underbart att strax bege sig bort till IFFE-hallen för veckans sista träning. En träning som är oerhörd viktigt då denna träning är genrepet innan vi beger oss till Trelleborg för att försöka kriga till oss tre nya pinnar. Med två segrar i ryggen känns detta som en mycket inspirerande utmaning.

Träningsveckan som passerat har varit en bra träningsperiod med bra fokus och härligt go på isen.

Veckans höjdpunkt, så här långt var helt klart fikan som IFFE bjöd på efter träningen. En mycket trevlig stund och vi tackar IFFE för detta.

Traditionsenligt har även denna vecka bjudit på "Veckans Miss" och i en tuff batalj med coach Henke Söderberg "segrade" tillslut Calle Hallström.

Inför gårdagens träning kändes det på något vis mycket tomt och framförallt väldigt tyst i omklädningsrummet. Det var först när coach Henke ringde till sin kära vapendragare Niklas "Niklas" Söderlund som med en kvart kvar till is låg hemma på soffan, som jag insåg att detta måste varit anledningen till tystnaden i omklädningsrummet. Tur att Söderlund bara har cirka 150 meters bilfärd till hallen..

Det har varit mycket tyst här på bloggen under en period vilket jag beklagar men som jag hoppas ska bli bättre framöver:)

Trevlig helg!
// Danne


RSS 2.0