Tystnaden är bruten..

Hallå!

En fredag som denna, när solen skiner i ett Kalmar som näst intill börjar slingra sig ur vinterns kyliga grepp känns det underbart att strax bege sig bort till IFFE-hallen för veckans sista träning. En träning som är oerhörd viktigt då denna träning är genrepet innan vi beger oss till Trelleborg för att försöka kriga till oss tre nya pinnar. Med två segrar i ryggen känns detta som en mycket inspirerande utmaning.

Träningsveckan som passerat har varit en bra träningsperiod med bra fokus och härligt go på isen.

Veckans höjdpunkt, så här långt var helt klart fikan som IFFE bjöd på efter träningen. En mycket trevlig stund och vi tackar IFFE för detta.

Traditionsenligt har även denna vecka bjudit på "Veckans Miss" och i en tuff batalj med coach Henke Söderberg "segrade" tillslut Calle Hallström.

Inför gårdagens träning kändes det på något vis mycket tomt och framförallt väldigt tyst i omklädningsrummet. Det var först när coach Henke ringde till sin kära vapendragare Niklas "Niklas" Söderlund som med en kvart kvar till is låg hemma på soffan, som jag insåg att detta måste varit anledningen till tystnaden i omklädningsrummet. Tur att Söderlund bara har cirka 150 meters bilfärd till hallen..

Det har varit mycket tyst här på bloggen under en period vilket jag beklagar men som jag hoppas ska bli bättre framöver:)

Trevlig helg!
// Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0