Nya loggan!

Hallå!

Nu är äntligen nya loggan offentlig och personligen tycker jag att den är riktigt bra! För er som inte har sett den ännu, bedöm själva här nedan.

Som hockeyspelare är detta lite av väntans tider och man ser fram emot att få börja lira matcher igen. En stor profil som däremot har hängt upp skridskorna på den där hyllan är Sean Avery som även lyckades med konsten att skapa lite debatt när han tillkännagav sin pensionering som hockeyspelare när han ska ha sagt att med honom i laget hade Rangers enkelt gått vidare mot Devils i Stanley cup. Med all rätt kan man ifrågasätta en spelartyp som Avery men en sak är bergsäker, Avery berör och med sådana profiler så händer det ALLTID lite oväntade saker..

Igår var skrällen framme i Moskva när AIK lyckades med hjälp av en hel del flyt och lite skicklighet ta sig vidare till Europaleague, där även Helsingborg kommer att spela. AIKs skräll i all ära, men frågan är hur det ska gå för Sveriges lag ute i Europa?

Idag är det äntligen fredag vilket självklart är välkommet, imorgon är det ny chans att vinna miljonerna på V75 och lillebror Oliver haft det lite tungt med tippandet den senaste tiden tänkte jag försöka fixa fram lite riktiga proffstips från Tjommen istället:)

Ha det!
/Danne


Breaking news!

Hallå!

Breaking news, programmet som leds av Filip och Fredrik är igång igen vilket jag tycker är mycket bra. Dessa två herrar lyckas med konsten att både vara helt flummiga och stirriga samtidigt som de har stenkoll, en kul kombination som faller mig helt i smaken. Det vilar även lite ABBA-mystik över detta radarpar då det känns som att Filip egentligen borde heta Fredrik och vice versa..

Förra säsongen var det en del snack om att Jacob Svensson aldrig bjöd på någon födelsedagstårta, men när Martin Gustafsson var nere och lyfte lite skrot en dag för inte allt för länge sedan slog han spiken i kistan när han konstaterade att det är ju bara till att bjuda på smörgåstårta nästa gång istället:) Mikael "Zäta" Friberg har fyllt år och detta är något som vi i laget ej fått chansen att fira ännu. Men jag är övertygad om att Friberg fixar detta snart, annars får vi se fram emot smörgåstårta nästa år istället..

Ha det!
/ Danne


Hallbergs cykel på villovägar..

Hallå!

Jag har genom en källa, som dessvärre inte går att avslöja kommit över följande bild på Jesper "Sean" Hallbergs cykel.

Fortsättning följer..

Ha det!
/ Danne


KHC-loggan på väg att offentliggöras?

Hallå!

Du som inte redan följer oss på twitter rekommenderar jag starkt att göra det. Just nu körs en liten kampanj vilket går ut på att när KHC får 200 följare på twitter så offentliggörs den nya loggan!

Förra veckan spenderades för egen del i Budapest (något som man fått både en och två pikar för i laget...), en mycket trevlig huvudstad där det ändå känns att man har det rätt bra här hemma i Svedala.. Mat och dryck intogs till mycket överkomligt pris vilket alltid är trevligt :)

Det kan verka som att uppdateringen av nästa års trupp dröjer, men jag vet att Roger, Tjommen och Co. gör ett gediget arbete och jag vet att vi går en spännande säsong tillmötes!

I lördasgs passade jag på att se Nybro både lira boll och puck, vilket resulterade i två klara Nybro segrar. Förutom att få se säsongens första hockeymatch live var det extra kul att se de spelare som tidigare spelat i Kalmar. Matchen slutade med seger för vikings med 4-1. Fotbollen vann Nybban med hela 7-0 och kul att få se lillebror Oliver hålla nollan.

Helgens stora snackis i hockeykretsar var väl annars när Olofströms Eric Przepiorka som enligt uppgifter blivit utbytt i ett PP och därefter startat en dispyt med tränaren som slutade med handgemäng och inte slutade innan medspelare lyckades bryta upp "fighten". "Prez" fick kicken direkt och verkar återvända till Asplöven. Hela situationen känns nästan lite lustig men man undrar var det finns för bakomliggande faktorer till att en rutinerad spelare blir så arg att man helt går bananas på sin egen tränare, under en träningsmatch..

Avslutningsvis så skvallrar uppgifter till bloggen att Jesper "Sean" Hallbergs cykel skall ha varit på villovägar efter träningen. Någon ska ha gömt cykeln på ett "bra gömställe" och givetvis ska jag försöka luska vidare i detta till morgondagen..

Ha det!
/ Danne



RSS 2.0