Nya loggan!

Hallå!

Nu är äntligen nya loggan offentlig och personligen tycker jag att den är riktigt bra! För er som inte har sett den ännu, bedöm själva här nedan.

Som hockeyspelare är detta lite av väntans tider och man ser fram emot att få börja lira matcher igen. En stor profil som däremot har hängt upp skridskorna på den där hyllan är Sean Avery som även lyckades med konsten att skapa lite debatt när han tillkännagav sin pensionering som hockeyspelare när han ska ha sagt att med honom i laget hade Rangers enkelt gått vidare mot Devils i Stanley cup. Med all rätt kan man ifrågasätta en spelartyp som Avery men en sak är bergsäker, Avery berör och med sådana profiler så händer det ALLTID lite oväntade saker..

Igår var skrällen framme i Moskva när AIK lyckades med hjälp av en hel del flyt och lite skicklighet ta sig vidare till Europaleague, där även Helsingborg kommer att spela. AIKs skräll i all ära, men frågan är hur det ska gå för Sveriges lag ute i Europa?

Idag är det äntligen fredag vilket självklart är välkommet, imorgon är det ny chans att vinna miljonerna på V75 och lillebror Oliver haft det lite tungt med tippandet den senaste tiden tänkte jag försöka fixa fram lite riktiga proffstips från Tjommen istället:)

Ha det!
/Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0