KHC!

Hallå!

Jag får börja med att hälsa alla en fortsatt trevlig sommar! Det var länge sen man bloggade nu, men det ska det bli ändring på är tanken! Nu kör vi.

Till att börja med vill jag tacka alla inblandade för förra säsongen! En säsong som emellanåt var en mental berg- ochdalbana som dessvärre slutade med att vi blev kvar på perrongen på sista hållplatsen när tåget gick till div. 2. Vi uppfyllde alla våra delmål men i kvalserien var vi dessvärre en storlek för liten.. Men detta är ju historia nu och vi satsar såklart för att nå div. Två denna säsong istället!

Efter ett sådant här långt blogguppehåll blir det såklart svårt att uppdatera allt men vi kan väl sammanfatta tiden fram tills idag med att konstatera att sommarträningen flyter på bra, riktigt bra. När till och med Micke "zäta" Friberg lägger på sig flera kilo muskler, ja då vet man att sommarträningen biter ;)

Ikväll har det varit styrelsemöte och vi kan konstatera att klubben heter numer även officiellt så som alla redan säger.. Nämligen Kalmar Hockey Club/ KHC. Mer om detta går att läsa på hemsidan.

Avslutningsvis så vill jag rekommendera alla att följa Jesper "Sean" Hallberg på twitter: mrklimp är namnet man ska söka upp.

Ha det!
/ Danne


RSS 2.0