På G!

Utlovar ett lite längre inlägg ikväll om vad som händer och sker, lite div 3 silly och hur snacket går lite.

Så håll utkik!

MVH #5

Summering

Long time no se. Var ett tag sen nu, har varit mycket med jobb osv. Tiden har inte funnits helt enkelt.

Som alla vet så blev det ingen div. 2 plats för oss i år heller. Tycker personligen vi föll på mållinjen iår. Hade vi haft lite mer flyt och inte slarvat bort två pinnar nere i Trelleborg så hade vi förmodligen haft en div. 2 plats nu. Sanningen är väl den att vi var lite för gröna i år med och kanske hade behövt nån mer back med lite tyngd och rutin. Vi avslutar i alla fall säsongen väldigt bra med en knapp förlust hemma mot Osby för att sedan spela oavgjort därnere.

Kan tycka att det känns lite sådär att behöva genomgå ett playoff mot ett div. 3 lag, ett ytterligare playoff mot ett div. 2 lag för att sedan avsluta med en kvalserie mot tre div. 2 lag när man vinner serien med 14 poäng och en målskillnad på +100.
Hur som helst så lyckas vi ta poäng mot alla tre lag i gruppen och det får väl anses som godkänt då både Osby och Jonstorp tog 30 poäng i tvåan.

I detta nu pågar planeringen inför nästa säsong, vi har för tillfället ingen tränare då Magnus "Flage" Johansson och Håkan Borg tackat för sig. Vet att Roger och Tjommen i sportgruppen jobbar mycket hårt med detta nu.
Vi har i vilket fall tränat i ungefär tre veckor nu, 3-4 pass i veckan efter vår avslutningsresa i Sälen.

Vi räknar väl med att få behålla stommen i laget och det har varit relativt bra uppslutning på fysen, jag personligen har inte varit där alla ggr pga jobb.
Det finns ett par som tvekar inför nästa säsong pga tidsbrist osv, dessa är Lasse Thoren, Mikael Ekeberg, Christoffer Carlsson, Chris Ayres som jag vet just nu. Om dessa nu väljer att lägga av så är det naturligtvis fyra jättetapp! Men vi hoppas på de bästa och har lite nyförvärv på g. Bland annat en back med 4 div. 1 säsonger bakom sig och Ted Svensson väljer förmodligen att pröva lyckan hos oss denna säsongen(har varit med och tränat fys nu) tidigare Lenhovda och Nybro född 87. Stabil back, bra på rören och spelskicklig.

Har sett att Ljungby dragit igång ett nytt lag. Antar att dem lär hamna i vår serie. Dem har gjort ett par riktigt heta värvningar, bland annat Tomas Augustsson, allsvensk för två säsonger sen och Robert Sundin div.1 med Halmstad förra säsongen och som öste in poäng i Trojas j20 elit när jag spelade där. Vill nog höja varningens finger för dem. Lär nog bli vassa!

Är det några frågor ni har så kan ni väl ställa dem i kommentatorsfälten så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan!

/ #5

RSS 2.0