Vad Händer?

Tänkte börja med att tacka alla för den förra säsongen. Bättre sent än aldrig! En mycket minnesvärd säsong där vi tyvärr inte räckte ända fram.! Min frånvaro här på bloggen har varit under all kretik. Jag har nämligen vart lite klyven till en fortsätting med tanke på mitt dåliga knä. Men för 2 veckor sen bestämde jag mig för att ge det en chans så får vi se hur långt det räcker!

Sommarträningen är inne på sin tionde vecka nu och vi kör 4 pass/veckan. För min egen del blir det mycket rehab med gym och cykling. Jonte Skymbäck och Hallberg ingår även i den gruppen!

Som ni säkert vet har Flage tackat för sig. Med facit i hand har han gjort ett bra jobb. Men vi behöver en ny röst, då vissa i laget har haft han alldeles för länge.. Roger och Tjommen jobbar stenhårt på en ny tränare och hoppas kunna presentera en snart!
Vet också att dom jobbar på lite nya spelare men inget är klart än!

Lite nyheter från årsfesten den 21/5

J-20

Målkung: Mikael Friberg
Assistkung: Emil Ågren
Poängkung: Emil Ågren

A-laget

Målkung: Marcus Arvidsson
Assistkung: Victor Andersson
Poängkung: Victor Andersson
MVP: Marcus Arvidsson


Det var allt än sålänge , har ni några frågor eller funderingar så skriv det under kommentarer så besvarar vi dom så fort vi kan!

Trevlig sommar

#17




Serieindelning!

Det var som så att serieindelningen var klar, kollade upp det förut. Det visade sig att även Olofström startat upp ett till lag som jag antar att dem ska ha som ett "b-lag" eller J20!? Dessutom har ytterliggare ett lag från Helsingborg vid namn Tågaborg startats upp. Ska kolla upp mer vad det är för gäng. Ljungby HK hamnade i vår serie och de blir troligen som jag skrev tidigare ett topplag. Finspång som ramlade ur tvåan kommer också spela i våran serie. Serierna ser följande ut :

Mer silly dessutom. IF Lejonet från Landskrona dunkade igår upp en dundervärvning. Mikael Gath som denna säsongen gjorde 4+3 i Elitserien kommer vara spelande tränare för dem.


Division 3 Östra Region Syd

 

 

 

Eksjö Hockey Finspångs AIK N

HA 74, Sävsjö

HC Wettern

HKL Make Belives

IF Kalmar Hockey

IFK Gislaved

 Ljungby HK Nya

Rydaholms SK

Skillingaryds IS

Virserums SGF

Lenhovda

 

(12 lag)
 

Division 3 Södra Region Syd

Diö Hockey

Frosta Hockey

Glimma Hockey IF

Lejonet Landskrona

Kallinge-Ronneby IF 2 Nya

Lunds Giants HC

Malmö Kryptonics 

Olofströms IK 2 Nya

Sannarps HC

Sölvesborgs IK

Trelleborgs IF N

Tågaborgs SK Nya

Åstorps IK

 

 

 

 

 

I full gång!

Först och främst ber jag om ursäkt för de försenade inlägget, har precis flyttat och haft lite krabb med internet.
Ja vi är i full gång med träningen och kör fyra pass med laget i veckan. Måndagar - Löpning och även boxning, Tisdagar - Smidighet, rörlighet och styrka, Onsdagar - Spinning med Hasse på Friskis och Svettis och Torsdagar - Samma som på tisdagar. Den som har träningen är den gamla tyngdlyftaren Togge. Vi är med andra ord i full gång och uppslutningen är hyfsad,  vi är snitt 11-12 a-lagsspelare på varje träning och det ser bra ut och vi börjar få in flåset tycker jag. De allra flesta kör dessutom själva på gym.

Tränarfrågan är fortfarande inte vad jag vet löst men jag vet att det förs diskussioner med en väldigt etablerad tränare som varit på betydligt högre nivå en div. 3.  Sportchef Roger jobbar mycket hårt på detta.
Någon ny spelare har ännu inte dykt upp hos oss. Vet att det kommer två spelare från Timrå J20 och ska träna med oss någon gång nu i sommar. Annars var en kompis till mig vid namn Alexander Ekman fd Troja/Ljungby och Växjö Lakers j-lag här i Kalmar men valde istället Åseda.

Vad händer annnars i div. 3 lagen då? De lagen som har en bra uppdaterad hemsida eller blogg är Wettern och det nya laget Ljungby HK. Wettern har vad jag kunnat läsa mig till inte heller någon tränare och har tappat någon spelare. Inga nyförvärv där heller alltså än så länge. Ljungby HK däremot värvar på och senast i raden av namn är Martin Lindh fd Värnamo, Diö som gjorde 66 poäng för Diö i vinter. En bra värvning. Ljungby HK kommer bli riktigt bra och kommer definitivt vara med i toppen av tabellen. Eksjös poängkung Sebastian Karlsson har skrivit på för Dalen. Jag pratade med en gammal lagkamrat från Smålandslaget vid namn Alexander Eriksson som har lämnat Värnamo och kommer spela i Skillingaryd i vinter.
Kallinge/Ronneby har startat upp ett till lag, nån form av "b-lag" antar jag, de kommer spela i div. 3. Vet inte när serieindelningen görs så vet inte alls i vilken serie Ljungby HK och Kallinge/Ronneby kommer spela i.
Det andra lagen har jag inte hört någonting om faktiskt, nån som vet något?

/ #5


RSS 2.0