Fotbollshelg

I lördags spelade KFF hemma mot IFK Göteborg. Matchen var en jämn tillställning som slutade 0-0. Jag och några polare stod i bortaklacken och hamnade bredvid Glenn Hysén. Särskilt nöjd var kompisen Andreas, som fick en bild tillsammans med idolen. Men först efter att ha blivit utmanad, och vunnit i sten, sax, påse... 

Även idag blev det en del fotboll, fast på tv:n. Jag kan bara meddela att det känns mycket bra att som man utd supporter gå till frukostbordet imorgon i korridoren, där de flesta håller på Arsenal.

Imorgon startar skolan igen för min del, och på kvällen väntar det fysträning. Blir en bra dag:)

(Har sett på fb att wildcats planerar att åka och se matchen i Västervik lite senare i höst. kul initiativ!)

/Danne


Bloggen lever!

Hallå!

Det drar ihop sig för en ny säsong i IFFE- hallen, med nya förutsättningar och ny bloggare. Jag heter Daniel Johansson, bär tröja nr. 24 och inleder min tredje säsong i Kalmardressen. Till vardags pluggar jag till lärare på Linnéuniversitetet.

Här på bloggen kommer det att skrivas om lite allt möjligt, men såklart kommer det till största del handla om IF Kalmar Hockey.

IF Kalmar Hockeys laguppställning 2011-2012 innehåller en del nya ansikten och de inledande träningarna har sett helt okej ut. En mer fullständig presentation om truppen kommer så småningom… 

Från onsdagens träning.

Trevlig helg!

/Danne


RSS 2.0