Det är nu allt börjar!

Hallå!

En solig lördag som denna känns det lite surt att sitta inne och plugga.. Något som känns 100 gånger mer inspirerande är de veckor som vi nu går tillmötes! Det är nu matcherna verkligen kommer vara tajta och det ska bli riktigt kul att gå in i en kvalserie med känslan av att detta fixar vi.

Kval stundar och med detta även kvalskägg, reglerna för detta drog kapten Gustafsson igår på träningen, allt är tillåtet men man måste spara skägg på något vis i form av mustasch, polisonger eller liknande..

Imorgon är det generalrepetition inför kvalet och detta är en match som känns riktigt kul att spela, ta med alla du känner till IFFE- hallen, det är fri entré :)

Det spelades ju match i onsdag, vill tacka de supportrar som åkte med till Ljungby. Dessvärre fick vi inte några poäng med oss tillbaka, dock alla spelare intakta vilket var prio ett denna match..

Igår bjöd Simon Israelsson på tårta, riktigt trevligt att tillsammans med Simon få fira hans dag. Något som Svensson fortfarande alltså inte ha gjort.. Undanflykterna har varit många men nu tror jag att till och med Svesse börjar få slut på bortförklaringar..

IFFE instruerade oss igår hur hans nygamla "hemliga vapen" skall användas under matchen för att öka stämningen ytterligare. Kul att se denne man engagera sig så för Kalmars röda bröder.

Fortsatt trevlig helg!

Vi syns i IFFE-hallen imorgon kl. 17.00!
/ Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0