Blytungt!

Hallå!

Igår var det match igen och vibbarna inför matchen var att det här är vår match, nu ska vi se till att vinna matchen! Något vi alltså inte lyckades med. Ett stort tack skall riktas till supportrarna som hejade fram oss under hela matchen.

 

Några frågor till Daniel Rosenqvist om gårdagens match, hur sumerar vi matchen? 

Matchen var ingen höjdare, vi gör dem bra och bjuder dem på det mesta. Vi gör helt enkelt alldeles för många misstag. Vi gör fyra mål och gör man det på hemmaplan bör det räcka till seger.

 

Vad tar vi med oss från matchen?

 Jadu, inte så mycket. Allt kan bli bättre! Det känns svårt att se något bra, när vi kan betydligt mycket mer. Vi tar med oss att det inte går att slappna av efter att vi gjort mål eller för den delen släppt in ett mål. Vi måste bli mer noggranna, vi tappar huvudet några gånger och vi kan inte tro att motståndarna kommer ge oss några mål.

 

Tack Rosa!

Tack.

 

Om vi nu väljer att se saker och ting lite positivt kan vi konstatera att det är måndag eftermiddag, vilket innebär att det är så långt kvar till nästa måndagsmorgon som möjligt.. På Torsdag vankas det ny hemmamatch mot Lenhovda kl. 19.00 och då ska vi försöka spotta upp oss, det hade ju suttit fint med en seger inför omstarten i fortsättnigsserien.

 

Det verkar allt mer som att hela NHL- säsongen kommer att bli inställd, en som är riktigt spelsugen är Henrik Lundqvist, som säkert vill vara kung i Göteborg också. Lundqvist som även är kung på schamporeklamer visar här i detta klippet varför han är en riktigt cool och riktigt grym målis: http://www.youtube.com/watch?v=F1_oX8dMxks

Ha det!

/Danne

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0