Sommarsaker

Hallå!

Så här på fredagen den 13:e kanske det är bra att ta det lite varsamt men trots det mindre fagra vädret finns det ju en hel del härliga sommarsaker man kan göra.

Helgen ska spenderas i staun (läs Karlskrona) och även Jesper "Sean" Hallberg har under veckan tagit sitt förnuft till fånga och besökt Örlogstadens skärgård. För egen del blir det segling med lillebrorsans för säsongen nyinköpta segelbåt och eftersom Fille arbetar i flottan så är kraven från oss övriga medpassagerare på en exemplarisk segeltur helt i sin ordning..

Andra sommarsaker som är trevligt är att spela tennis. Detta har under de senaste veckorna skett på Berga centercourt, men det enda man har förstått är att tennis är långt ifrån sådär löjligt enkelt att spela som exempelvis Federer får sporten att framstå som!

En annan sommarsak som är en höjdpunkt är såklart utprovning av ny utrustning och när Bauer var och visade upp sitt sortiment är känslan till barndomens julaftnar inte långt borta. På bilden syns en smånöjd Daniel Rosenqvist som truxat på sig ett par nya grillor:)

Ha det!
/Danne


Kommentarer
Postat av: härligt

härligt att se att bloggen kommit till liv igen efter ett väldigt långt uppehåll. Men vi supportrar undrar lite om ni vet något om nya spelare och eventuellt ny tränare? ;)

2012-07-13 @ 18:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0