Hemma bra men borta bäst?

Sitter på väg till Kalmar igen efter att ha stannat i Motala över natten efter segern mot Make Believes.
Visst, jagl saknar vissa bitar med Motala men jag känner nu att jag gjorde helt rätt som flyttade ner till Kalmar.

Då var seriepremiären avklarad och efter att vi var tvungna att senarelägga matchen då det inträffat en hemsk frontalkrock på vå vägen så var det bara på med grejerna och skippa uppvärmningen. Till en början såg man att det hade behövts en optimal uppladdning istället för det vi blivit utsatta för. Vi sköt bara fyra skott på mål i första och vi hade svårt att ta kontroll över matchen då MB förstörde det mesta för oss med att alltid fullfölja sina tacklingar och gärna tacka lite till.

Andra börjar hyfsat men det är MB som tar ledningen med 1-0. Efter det så inser vi att det måste hända något. Vi blir mer taggade och perioden slutar 1-3 pga MB:s alla utvisningar. Vi gör både 2-1 och 3-1 i powerplay. Vi vinner skottstatistiken med 19-5 som speglar matchbilden väl tycker jag. Vi tar tag i skaer och ting och kämpar hårt.

Tredje är det inget snack om saken och även fast vi inte gör det vi ska ordentligt så är detta en ren kämpaseger. Tycker det är ett styrkebesked att vi kan vinna även fast vi inte spelar över 70% av våra gameplan. Vi är inte riktigt där vi ska vara men jäklar vad vi kämpade för att återgälda eventulla misstag och felpass. Tycker detta bådar gott och vi visar bra inställning. Vi vinner skotten med 13-35 och det är en rättvis seger vi tar.

Målen gjordes av:

Lucas Karlsson 2 assisterad av Josef och mig

Dennis Österlund 1 assisterad av Calle Hallstöm

Marcus Arviddson 1 John Borg och Victor Andersson

Emil ågren 1 assisterad av Jesper Hallberg

Tycker Jesper Hallberg visar att han är på väg tillbaka och att en sådan som Victor Andersson kommer bli oerhört viktig att ha i laget. Både på och utanför isen.

Hemmapremiär på torsdag mot Lenhovda klockan 19.00

Väl mött!

// #19


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0