Bauer X:60 Black Edition

Ja det är vad de senaste två dagarna handlat om i princip. Det har kommit ut en Limited Edition från Nike Bauer på den nya skridskon :60. Borg behövde nya skridskor och ahde fått nys på den så jag fick följa med honom till Team Sportia men de verkade inte så intresserade på att fixa den så vi gick till Intersport. Där ringde jag mina kollegor på A6 i jönköping och det tog tre dagar innan skrikdson kom. dock var det fel storlek så de fixade nya på bara en dag. Och praktiserande Victor Andersson fick självklart nys om att den första beställningen passade hnonm utmärkt så nu har både Andersson och Borg den nya, fräscha skrikdson. Snacka om att det blev prat om dom på träningen idag!

Annars har vi haft en vecka med bra fart och bra träningar. Vi har tränat på styrspel, lite powerplay och mycket kamp. Kampen är något vi kan träna ännu mer på för där kan vi bli lite bättre även fast det ser bra ut redan nu.

J20 spelar hemma imorgon mot Alvestad hemma kl 16.30 om ni är hockeysugna.

Chris är åter i träning efter sjukdom, Danne Johansson är borta pga sin hjärnskakning mot Make Believes, Manne tränade idag, Storm är tillbaka efter skada, Togge ser het ut efter sin knäoperation, nya backen Stefan Reinholdsson är fortfarande skadad pga sina ljumskar, Dennis är tillbaka efter sin knätackling. Där var en liten update och Gamedayrapporten kommer imorgon.

// #19

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0