Dags för laddning

Sista träningen ikväll innan vi åker upp till mina hemtrakter Linköping för att möta studentgänget Make Believes. Våran sportchef Roger tog ett snack med oss igår, jag ska inte sägas vad som sades men jag kan säga att det var et bra snack och alla, inklusive ledare, vet var detta tåg ska komma och hur vi ska komma dit.

Positivt är att Victor Andersson ska troligtvis följa med på söndag på bänken och kanske göra sin första match för säsongen efter knäskadan. Oerhört viktigt att få igång en sådan trollgubbe till serien. 

Jonathan Skymbäck har börjat träna igen efter sin hjärnskakning och det blir konkurrens igen på målvaktsidan då togge ska är borta ett tag till pga en titthålsoperation.

John Borg har inte haft någon bra start på säsongen men börjar äntligen få ordning på spelet efter skada, sjukdomar och migränattacker. Får han bara träna en hel vecka utan uppehåll kommer det bli bra.

Jacob Svensson har också börjat träna efter sin hjärnskakning och det behöver vi. Har varit väldigt duktig på försäsongen och en spelande back emd mycket mod som behövs i alla matcher.

Jesper Hallberg som också haft skador på försäsongen har kommit igång med isträning och likadant där som med Borg, får han träna utan skador så kommer vi kunna dra nytta av hans fysiska spel.

Den lille kvicke Emanuel Berglund blir tyvärr borta från spel ungefär två veckor då hans fot inte känns bra.

Marcus Arvidsson fick en riktig slagga på benet igår och satt med ispåse efter träningen men det ska nog inte vara något större bekymmer för att medverka på dagens träning.

I övrigt ser Josef Båthelsson het ut och Emil Ågren fortsätter sätta allt på träningarna. Annars tycker jag det ser bra ut i truppen och har vi den inställningen vi hade mot Lenhovda så kommer det bli roligt hela säsongen. 

En liten update såhär på fredagseftermiddagen och tre nya spelare kommer upp efter träningen ikväll.

// #19


Kommentarer
Postat av: hockeylirare

hockeycitat: Idag vann vi inte ens 50/50 puckarna som vi hade.

/Moratränaren Harald Luckner efter matchen mot Växjö

2009-10-09 @ 21:47:21
Postat av: £

tjena!

j-20 vann med 3-5 mot lund idag

Målskyttar:

hallberg

Danne 2

Friberg

viktor karlsson 94

2009-10-10 @ 17:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0