Viktig seger, men ny blickar vi framåt!

Hallå!

Det blev en riktigt go seger hemma i IFFE- hallen i torsdags mot Ljungby med 6-4. Tackar samtliga inblandade som stöttade oss matchen igenom, ett extra tack tycker jag självaste IFFE ska få då han flertalet gånger klappar igång sittplats:)

Matchen innehöll det mesta och vi visar prov på riktigt bra moral och vi vet att hemma är vi svårslagna.
Det sägs att en bra domare inte syns, domaren i torsdagens match syntes mest hela tiden.. Ett mer utförligt matchreferat finns på hemsidan.

Efter segern var det träning igår och det hela avslutades med "veckans Miss". En utav de snyggaste straffarna stod Niklas "Niklas" Söderberg för då han likt en slowmotionscen ur en actionfilm elegant satte pucken. Veckans miss blev tillslut Christoffer "Hoffa" Carlsson efter en tuff kamp med coach Henrik Lundberg och Jacob "Svesse" Svensson.

Imorgon bär det av mot nya äventyr, där vi ställs mot Lund. Ett intressant möte och någon sa att vi faktiskt aldrig förlorat nere i Lund. Så det är väl dags att ta med hemmaspelet ner till Lund och vi siktar givetvis på att ta med oss tre pinnar hem.

Nu är det snart dags för V-75 och även denna gång är jag och Oliver helt övertygade om att vi plockat hem alla hästarna...

Fortsatt trevlig helg!
// Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0