Så drar vi igång igen!

Hallå!

Efter lite julledigt är det imorgon dags för match igen och motståndet står Sölvesborg för. Det gäller att vi kommer fullt laddade till denna match och målet är givetvis att åka ner till sillastryparna och stjäla tre fiskpinnar..

Träningarna har i veckan sett bra ut med hög intensitet och god skärpa. Imorgon innan matchen genomförs även en frivillig så kallad "morningskate", vilket jag personligen bara tycker är positivt. Gött att få känna på grejerna lite innan avfärd.

Lite uppdateringar i truppen i dagsläget:
Emanuel Berglund kommer inte att spela hockey mer den här säsongen då han ska iväg och jobba/ praktisera på en stjärnkrog i franska alperna. Kul för manne men tråkigt för laget.
Wittenberg som spelat i Kalmar förut har varit med och tränat med laget och sett bra ut. Han ska vara spelklar till morgondagens match men oklart om det gick att lösa med familjen.
Sedan är det en Nybrokille som heter Aldén som ska vara med och träna med oss två gånger i veckan.
Nick Johnson, amerikanaren som spelade med oss förra året har valt att återvända men kommer till en början endast träna med laget då han gjort en höftoperation under fjolåret.

Nu är det lördagskväll och jag sitter hemma i korridoren hos grannen David och kikar lite NHL. Riktigt go match men framförallt en grinig historia mellan Boston och Vancouver.

Ha det!
// Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0