Med handen i syltburken..

Hallå!

Så var det dags för ännu en bortamatch och idag går skutan genom ett snötäckt Småland för att stanna till i Skillingaryd där målet är tre poäng. Vi har haft det lite knackigt på bortais i år men skam den som ger sig..

Har varit för dålig frekvens på mina blogginlägg i veckan vilket jag skyller på skolan.. Men imorgon startar en ny vecka med nya förutsättningar;)

För att sammanfatta veckan har lite sjukdomar satt en del käppar i hjulet. Till och med våra coacher har fått bekänna färg och fått hålla sig undan hallen, vilket resulterat i att Flage hållit i torsdags samt fredagsträningen. En reflektion till framförallt Niklas "Niklas" Söderlunds sjukdom är att han strax före insjuknandet ska ha promenerat på stan utan mössa. Kan det alltså vara så att Niklas fåfänga ligger till grund för denna efterhängsna förkylning?

Avslutningsvis kan jag berätta att det under veckan varit mycket konspirationer kring diverse spelares material då de blivit utsatta för olika så kallade practical jokes. En person som dock blivit påkommen med handen i syltburken är Jacob "Svesse" Svensson som här i bilden nedan är i full färd med att dekorera Victor "Höken" Höglunds plats.

Ha det!
/ Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0