Jesper Hallberg och off ice

Jag kommer med dåliga nyheter här på bloggen, Jesper Hallberg har fått diabetes och kommer att vara borta från hockeyn på obestämd tid. Vi hoppas alla att Hallberg får kontroll över diabetesen och att han kommer tillbaka när han känner sig redo. Vi i laget har fått se honom en del i helgen när Jesper haft permis från sjukhuset. 

Hallberg var precis som övriga laget med under gårdagens off ice aktiviteter där Mikael "Kekke" Ekeberg och Christoffer "Hoffa" Carlsson höll i spakarna. Hela laget begav sig till simhallen för lite lek och bastubad. Snabbast i vatttenrutschbanan var Hoffa som med hjälp av både grym teknik och av fysikens lagar satte inofficiellt världsrekord på tiden 8.54. Imponerande! Sedan är det väl bara att krypa till korset och bekänna att jag personligen stod för kvällens största ryggplask på en meterssvikten..

Ikväll är det fullt fokus som gäller igen då det är träning, vilket innebär de sista förberedelserna inför torsdagens hemmamatch mot KRIF 2, som följs upp med bortamatch mot Västervik på fredagen. Personligen tror jag att det kommer bli två intressanta matcher då vi har revanch att kräva av Kallinge samtidigt som vi får mäta oss mot riktigt tufft motstånd mot div. 2 laget Västervik.

Vi hörs!
/Danne


Kommentarer
Postat av: kalmar HC Lover

hoppas du kryar på dig jesper och kommer tillbax snart

2011-09-27 @ 15:37:17
Postat av: Kalmar HC Lover

Hoppas att du kryar på dig snart jesper och kommer tillbax

2011-09-27 @ 15:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0