Förlust i första träningsmatchen

Det blev Osby som drog det längsta strået i gårdagens första träningsmatch hemma i IFFE-hallen. slutresultatet blev 1-3, men det var en jämn match och personligen tyckte jag att vi hade spelövertaget stora delar av matchen. Osby tog vara på sina chanser samtidigt som vi kanske emellanåt blev något ineffektiva.


Det var kul att få spela match igen, och för att vara första matchen fanns det en hel del goda intentioner som vi ska bygga vidare på. Kvällens utropstecken var enligt Östran, (och jag håller givetvis med) nyförvärvet tillika hemvändaren Simon Israelsson. Tidigare i Växjö J20. Mer om detta kan du läsa på: http://www.ostran.se/sporten/premiaerfoerlust_foer_kalmar_hockey


Enda Kalmarmålet stod Marcus ”lill tjommen” Arvidsson för, när han läckert sprätte upp pucken med en backhand assisterad av Daniel ”Rosa” Rosenqvist.


Idag har man förutom skola även hunnit med att införskaffa ett gymkort på Friskis. Men jag ser fram emot när vi ska få vårt eget gym i hallen, vilket förhoppningsvis ska vara klart till oktober/november.


Nu startar en ny träningsvecka som kommer att avslutas med bortamatch i Kockumhallen mot Kallinges div. 3 lag.


Vi hörs!
Danne










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0