Eftersnack med Jonte "Hextal" Skymbäck



I kvällens hemmamatch mot Lenhovda blev det vinst med 7-1. Kommentar till matchen?


Första vinsten för säsongen vilket var skönt, och jag tror det var viktigt att vi fick göra några kassar ikväll. Vi möter ett typiskt Lenhovda som hugger en del med klubborna och spelar med lite tjuvknep, men vi försöker hålla det på en bra nivå.


Första perioden var inte bra alls och vi gör lite som det faller oss in, vi håller oss helt enkelt inte till vår spelplan. Samtidigt så åker vi inte tillräckligt mycket skridsko och spelar svårt över hela banan. Detta förbättras i andra perioden men vi får fortfarande inte tillräckligt stor utdelning. Vi skjuter över 60 skott idag och gör ändå bara sju mål. vi behöver se lite mera nät i framtiden och inte alltid försöka spela oss till öppen kasse. Detta har väl varit lite av vår akilleshäl men vi får jobba vidare på detta. Tredje perioden var vår klart bästa och vi får in fyra baljor och stänger matchen.


Vad tycker du om din egen insats ikväll?


Det var väl sådär, första målet går mellan benen på mig, och det får ju bara inte hända. Där ska jag vara bättre med klubban.  Sedan är det lite svårt, för de kommer ganska sporadiskt men när de kommer är det ganska farliga lägen men som jag lyckades ta ikväll.


Övrigt om matchen?


Alla spelarehöjer sig i sista perioden men kul för Richard Sjöbäck att få hänga dit två mål på sin födelsedag. Inför tredje perioden blev vi också lovade fika av Söderlund om vi lyckades göra fyra mål i sista, vilket vi gjorde. Hoppas han håller detta löfte och att det blir en stor tårta och godsaker!


Tack Jonte!


Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0