Eftersnack med Jacob "Svesse" Svensson och annat som hänt under träningshelgen.



Det blev tillslut seger med 9-1 mot HA 74. Kommentar till matchen:


Idag gör vi nog vår bästa träningsmatch för säsongen och då i framförallt första perioden som var riktigt bra. Vi gör det vi har tränat på och tar oss fort ur egen zon, bitarna faller alltmer på plats. Sedan i andra perioden går vi ned oss och faller in i deras tempo och lite mer böljande spel. Men innan periodens slut lyckas vi återvända mer till vårt spel. Inför tredje perioden bestämde vi oss för att vinna sista perioden, vilket vi lyckades med. Synd bara att vi inte fick in tian också.

Sammanfattningsvis tycker jag att vi gör en bra match, HA spelade sin första match idag och det märks då de är lite sena in i närkamperna emellanåt. Starkt att vi håller oss lugna trots en del slag och hugg.


Träningshelgen är nu tillända, vad säger du om helgen Svensson?


En kul helg med en hel del träning. Under lördagen fortsatte den hårda träningen med mycket skridsko och en hel del kampövningar. Söndagens träning övade vi mer på spelmomentet med tyngdpunkt på försvarsspelet, något som vi behöver träna på men som funkade bättre på matchen.


Tack så mycket Svesse!


Tack!



Så över till lite annat som hänt i helgen:

        
Först och främst så blev André Nilsson Veckans miss efter en tuff kamp med Joel Thorén.

        
Vi har valt kaptener under helgen och det gav följande resultat: C Martin Gustafsson. A Richard Sjöbäck och Marcus Arvidsson.

      
Jacob ”Svesse” Svensson fyllde 21 i fredags, stort grattis till honom. Däremot måste vi ju ta upp det faktum att födelsedagstårtan uteblev helt, Svesse hade sedan hela helgen på sig att bjuda på tårta. Men någon tårta såv vi aldrig röken av…

         
Vår omvalde lagkapten Martin Gustafsson blev utan mat under lördagen då ingen hade räknat med att även coacherna skulle äta.. Men inte blev Martin allt för ledsen för det då sportchefen åkte och fixade mat istället J. Martin skulle på kalas på lördagskvällen och hade sådär småbrottom som man har ibland. Någon tyckte att Gustafsson skulle få en utmaning till kalaset och knöt helt enkelt fast skorna i taket inne i omklädningsrummet. Obekräftade uppgifter säger att Ola Nordin som var och kikade på träningen hade ett finger med i spelet här. (Bild  nedan)

     
Frågade Jonte ”Hextal” Skymbäck vad han tyckte var roligast under träningarna i helgen, och han svarade att det var på lördagens straffturnering då han inte släppte in en puck. Kan ju säga att han var ganska ensam om att ha det som höjdpunkt..

      
Avslutningsvis vill jag ge ett plus till Söderlund som skickade i hela laget lite Berocca innan matchen, något som satte fart både på det ena och det andra.

Over and out.
/Danne




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0