Vinst och förlust..

Hallå!

Det har varit några fullspäckade dagar med match både torsdag och fredag. I torsdags spelade vi hemma mot KRIF 2 och det hela slutade med en 6-3 seger. Inte mycket att orda om denna match, vi spelar inte jättebra men vinner ändå vilket alltid är positivt.

Igår var det så dags att åka och möta Västervik, och det är väl bara att tacka för hockeylektionen.. slutresultat 11-2, vi spelar jämnt med dem i spel 5-5 men de var effektiva i PP och spelar hela tiden rakare och enklare spel samtidigt som de är mer rejäla i sina avslut. Om vi nu väljer att se på saken lite positivt så var detta en bra match för oss på det viset att vi verkligen får se vad som krävs för att spela en serie upp. Det är i detaljerna som det skiljer en hel del, samtidigt som det straffar sig direkt när vi inte spelar som vi sagt. Men det bara att ta lärdom av detta när det börjar bli dags för seriespel.

Jens Emilsson är en riktig gobit och han brukar spotta ur sig den ena kommentaren skönare än den andra. Här kommer veckans Jensa citat: (frågan gick till kedjekamraten Daniel "Rosa" Rosenqvist som varit Emilssons kedjekamrat den senaste tiden.

"Är du rightare eller leftare?"

Avslutningsvis länkar jag här ett klipp som coach Henke tipsade mig om under gårdagen. Det är Hammarby hockey som laddar upp inför div. 2 säsongen.. http://www.youtube.com/watch?v=DSwz9OdPZtM 

Trevlig helg!
/Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0