Vinst i Växjö!

Christoffer Karlsson och Linné Hockey hyschade nog bara åt sig själva efter gårdagens 1-6 förlust.



Vi vinner gårdagens match med 1-6. En match där Linné ger järnet och spelar tufft, dumpar och skjuter. När hesa Fredrik skriker efter två spelade perioder står det 1-2 och det är således en helt öppen match. I trdeje perioden orkar inte Linné hålla uppe farten och diciplinen i sitt spel samtidigt som vi börjar sätta våra lägen. En mer utförlig matchrapport kommer finnas på hemsidan inom kort.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla Kalmariter som tagit sig hela vägen till Växjö och hejade fram oss. Det kändes rätt gött att efter matchen få tacka stora delar av publiken efter matchen, på en bortamatch..

I första perioden tvingades Martin Gustafsson att utgå efter att ha fått målvaktens klubba rätt upp på munnen. En situation som verkar ha undgått hela ishallen. Målvakten skulle skjuta iväg en puck och hans klubba for helt oavsiktligt upp i Gustafssons ansikte. Dock är man ju ansvarig för sin egen klubba, men när Martin visade blodet som rann från munnen tyckte domaren att det inte var någon utvisning, vilket känndes märkligt.

Jag och många andra passade på att kika in i VIDA- arena. Lakers nya arena imponerade och man fick känslan av att alla platser var mycket nära, precis så som det ska vara. 

Nu är det måndag igen och denna vecka bjuder på inte mindre en två hemmamatcher i IFFE- hallen. Ikväll är det träningsledigt, sedan tränar vi tisdag, onsdag innan Ljungby HK kommer på besök. En match jag och grabbarna i laget ser fram emot och det kommer bli en mycket svår match för oss. Det gäller helt enkelt att förbereda oss väl och spela bra hockey. 

Denna vecka väntar en hel del plugg för min egen del men trots att vi är träningsfria idag så hade jag tänkt sticka ner på coach Henriks akademi i eftermiddag. Frågan är om det blir tredje veckan i rad med vinst? 

Dagens youtubeklipp klipp hoppas jag ska falla coach Henrik i smaken. Här kommer ett klipp med en riktig lirare som efter en mindre lyckad sejour i staterna nu är tillbaka i  (lilla) Södertälje.. http://www.youtube.com/watch?v=XDuz2OQe2fg 

Väl mött
/#24

 
  

Kommentarer
Postat av: #17

Klasen är väl i malmö danne? :)

2011-10-31 @ 13:06:20
Postat av: Henke

Nöjd med klippet, men nr 17 har rätt.. Svikarn är i malmö =) Tycker du ska tänka till både en och två gånger innan du skriver något om dagens akademi resultat! =)

2011-10-31 @ 21:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0