Tre pinnar i premiären!

Hallå!

 

Ja det blev tillslut vinst med 4-6 i premiären borta mot Diö. En match där vi öppnar bra men går ned oss en del i andra perioden. Sedan i tredje blir det en hel del ställningskrig, men vi håller undan och Richard Sjöbäck kan i öppen kasse skriva slutresultatet till 4-6. För en mer utförlig matchrapportering kikar du in på hemsidan och coach corner. Eller länken här: http://www3.idrottonline.se/IFKalmarHockey-Ishockey/Nyheter/HenrikNiklasbox/Henrik1/ 


Vill även rikta ett stort tack till de supporters som hejade fram oss under hela matchen, kul!


När vi åker på bortamatch finns det alltid lite kaffe med på bussen. Men för somliga duger det helt enkelt inte med vanligt termokaffe. Gastronomen Daniel ”Carl- Jan” Rosenqvist gick därför och köpte en latte under ett kortare stopp i Växjö. Jag gillar inte att hänga ut enskilda spelare.. men detta kan vi ju inte bara lämna osagt!


Det var ju som sagt premiär igår och det märktes att vissa spelare var lite mer tankspridda än andra. Veteranen Mikael ”Kekke” Ekeberg gjorde ett riktigt juniormisstag och missade att packa ned klubborna. Men det hela löste sig då pappa Hallström tog med sig klubborna till matchstart.  


Det var även premiär för nya matchdressen.. Den som vi bär innan och efter matchen. Ett initiativ från Söderlund som jag tycker ser stiligt ut. Se bilder här nedan.


Höken


Svensson


Ågren
Nu blickar vi framåt med ny vecka, och nya förutsättningar. Extra spännande ska det bli att se ifall det blir någon ny ”Veckans Miss” eller om Sjöbäck ska få äran att plocka puckarna ytterligare någon träning.


Idag har jag förutom en hel del plugg även hunnit med att närvara på coach Henkes akademiträning. På slutet av träningen var det även lite tvåmål, och det är väl bara att konstatera att det grönvita laget drog vinstlotten när de valde mig istället för Henke, vilket resulterade i vinst!


Väl mött
/Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0