This is it!

Så var vi äntligen framme på perrongen, redo att hoppa på tåget. Efter månader av sommarträning och försäsong står vi laddade och redo inför seriepremiären som är på söndag borta mot Diö. Det är några träningspass kvar där vi ska finslipa de sista detaljerna. Men framförallt ska det bli förbannat kul att komma igång igen och få spela matcher om poäng.


I lördags spelade vi sista träningsmatchen, och det är bara att konstatera att HA hade en annan vilja att vinna matchen jämfört med oss själva. Vi spelade en bra förstaperiod men fick inte in puckarna och sedan får HA in några puckar och vi får jobba ur ett tvåmålsunderläge. Emil Ågren gör ett pattenterat mål i slutsekunderna men närmare en 3-2 kommer vi aldrig denna afton. Övrig målskytt var Calle som prickade in en puck från blå. Men vad är det man brukar säga, dåligt genrep ger bra premiär..


Under måndagen agerade vi i laget flyttfirma då vi fått tillgång till gymlokal mitt emot ishallen, vilket känns bra istället för att ha grejerna borta vid Fredriksskans . Förhoppningsvis kommer vi inom en snar framtid kunna ha all gymutrustning inne i ishallen.


Förra veckan blev bekant Niklas Söderlund ”Veckans miss”, men nya mycket märkliga direktiv från coachduon gjorde att det var ny veckans miss redan i måndags. En straffturnering där Emanuel ”Manfred” Berglund gjorde den klart snyggaste straffen. Däremot hade de två annars så vana målskyttarna Victor ”Höken” Höglund och Richard Sjöbäck förtvivlat svårt att få in pucken, trots att man snurrat upp målvakten på läktaren.. Tillslut drog Sjöbäck den kortare stickan och får, förutom titeln även äran att plocka puckarna denna vecka.


Avslutningsvis så vill jag lyfta fram min halvbror Oliver Bergman som bor här i Kalmar och går sista året på fotbollsgymnasiet. Oliver har gått och blivit en fena på hästar och på de senaste fem veckorna har han haft sju rätt inte mindre än tre gånger! Till och med Tjommen Arvidsson lyfte lite på ögonbrynen över denna bedrift. Jag ska försöka se ifall det inte kan dyka upp något litet travtips här på bloggen :)


Vi hörs!

/#24 


Kommentarer
Postat av: R Sjöbäck

Ny veckans miss inte senare än måndag!!!!



SKANDAL...

2011-10-12 @ 12:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0