Seger i hemmapremiären!

Det blev tillslut seger med 5-0 i mötet mot Lenhovda, en match där vi stundtals spelar riktigt fin ishockey men där vi också vet att det finns mer att önska av spelet.

Första perioden börjar vi starkt och får den start vi vill ha på matchen, dock så spelar Lenhovdas målvakt bra i kassen och det dröjer fram tills 13.45 innan Emil Ågren presenterar sig och gör 1-0. Andra perioden går vi ner oss i tempo och slarvar i grunderna, vilket gr att Lenhovda får en hel del chanser, men Rasmus Aro spikar igen i kassen. Lite drygt 15 minuter in i mittperioden gör så Richard Sjöbäck 2-0, assisterad av Calle och Martin Gustafsson. Tredje perioden spelar vi upp oss igen, samtidigt som Lenhovda börjar bli lite trötta. Vi vinner sista perioden med 3-0 och sett till hela matchen känns det som en stabil insats. Läs mer om matchen på: http://www.ostran.se/index.php/sporten/succe_foer_sjoebaeck

Framförallt vill jag lyfta fram den fina publiksiffran som under torsdagen var 368 betalande. Riktigt trevligt!

I ett tidigare inlägg idag nämnde jag något om Richard ”Tidningsstjärnan” Sjöbäck. Martin Gustafssons systerdotter var mycket orolig över att se helsidan i tidningen med Richard, och skickade ett sms till Martin och undrade ifall det var så att Sjöbäck bara har två framtänder. Bedöm själva på bilden här nedan..

Nu blickar vi framåt och ser fram emot morgondagens bortamatch mot Rydaholm. En match som det inte finns så mycket att orda om, utan det gäller att vi spelar vårt spel och kommer väl förberedda till matchen.  Vi gjorde ett helt okej genrep i fredags och fokus låg under träningen på lite detaljer så som försvarsspel och spelvändningar.

Avslutningsvis så länkar jag idag ett litet youtubeklipp som jag lovade Jacob ”Svesse” Svensson att visa. Det är Colorado mot Detroit som i slutet av 90- talet var allt annat en mysmatcher…