"Lill Tjommen"

Hallå!

Ja igår var det åter dags att utse en ny "Veckans Miss" och det blev Marcus "Lill Tjommen" Arvidsson som vann den mindre smickrande utmärkelsen efter en rafflande final mot Mikael "Fredde" Friberg. Snyggaste straffen slog coach Niklas Söderlund som efter flera försök lyckades lirka in en puck med en Malik- straff (http://www.youtube.com/watch?v=HlplXgDMDdA).

Avslutningsvis så kan jag berätta att det var ett mindre drama utspelade sig när jag var på väg hem från skolan idag. Det var en äldre herre som trillade på gräsmattan precis i korsningen utanför mitt hus. Jag stod vid rödlyset och hjälpte herren upp på benen igen, allt gott så långt. Men denne äldre herre uppträdde virrigt och när jag gick över gatan följde han efter och fick för sig att han skulle agera trafikpolis, och lotsa fram all trafik.. klockan var kvart över fyra så herren hade fullt upp att peka vart alla bilar skulle köra! Jag fick helt enkelt ringa polisen (i brist på andra alternativ) men lyckades hålla denne herre vid sidan av korsningen tills polis kom och hjälpte/ tog hand om denne något förvirrade herre. Man vet aldrig vilka äventyr som väntar runt hörnet..

Nu bär det snart av för träning :)

Vi hörs!
/Danne


Kommentarer
Postat av: Kalmar wildcats

sköna segrar ni haft hittills #24 :D. den i rydaholm var väll kanske inte den vackraste men sveriges bästa division 3:lag visade som vanligt vart skåpet absolut ska stå. Hur som helst så är vi ett par från wildcats som åker till växjö på söndag och hejar fram er mot linne och vi hoppas som vanligt på kalmar seger. BTW: Vart är skymbäck? han har inte spelat på några matcher nu. Hur som helst Kämpa nu KALMAR HOCKEY ÄR DE BÄSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-10-27 @ 21:47:21
Postat av: Kalmar wildcats

sköna segrar ni haft på sistone #24. Eran seger var väll inte den bästa i rydaholm men Sveriges bästa division 3 lag visade som vanligt vart skåpet ska stå. Vi är ett gäng som åker till Växjö på söndag och hejar fram er mot seger mot linné hockey. BTW vart är skymbäck? Han har inte spelat på ett par matcher nu? Kom Igen nu KALMAR!!! KALMAR HOCKEY ÄR DOM BÄSTA!!!!!!

2011-10-27 @ 22:02:48
Postat av: Daniel

Tack! Okej vad kul att ni ska åka till växjö, tror det kommer bli en tuff match. Jonte har varit lite skadad, och kommer troligtvis inte vara med på söndag heller.

2011-10-28 @ 11:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0