gameday

Så var det dags för genrep inför seriepremiären. Idag åker vi till Sävsjö för returmatch mot HA 74. En sista värdemätare inför seriestarten, så nu bör pusselbitarna falla på plats. Men det är med en mindre trupp än önskat idag då bland annat plugg och sjukdom hindrar vissa spelare.

Under veckan som gått har vi även korat en ny "Veckans miss", och det blev assisterande coach Niklas Söderlund som får plocka puckarna nästa vecka.

Kul under fredagen var att Jesper "Sean" Hallberg var tillbaka på isen! Ett första steg och det gäller väl att skynda långsamt för Hallberg.

Sedan har två spelare från laget valt att lämna oss. Det är André Nilsson som kände att tiden inte riktigt räckte till för hockeyn och Jens Emilsson som valt att fortsätta med hockeyn i Nybros J-20 lag.

Avslutningsvis så fick vi också svar på de stora frågorna under veckan.. Martin "Lönngren" Gustafsson bjöd under gårdagen på hemmagjord tårta! Stort pluss i kanten och han har helt klart lagt ribban för kommande födelsedagsbarn.. Och så var det Nybro - KHK. Karlskrona fick med sig två pinnar från Victoriahallen i sudden. Kändes viktigt, mest för min egen del då jag brukar få en hel del pikar när KHK förlorar.. 

Trevlig helg! 
/Danne

Kommentarer
Postat av: Peter Söderlund

Känns lite som förra året, när det väl börjar o dra ihop sig då lämnar spelare föreningen! Faan det känns inte bra detta, man undrar vad som ligger bakom!

2011-10-08 @ 12:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0