Dan före dan..

Hallå!


Igår var det dags för ”Veckans Miss”. Målvakterna var till en början på hugget, men en efter en gjorde mål och tillslut stod det hela mellan Jacob ”Domi” Svensson och Christoffer ”Hoffa” Carlsson, där Hoffa drog den kortare stickan.


Veckans träningar har varit bra och det gäller att vi är riktigt på hugget i morgondagens match. Det ska bli otroligt kul med hemmapremiär, så se till att du tar med alla du känner och kom till IFFE- hallen imorgon kl.19.00!


För övrigt är det väl ingen hemlighet att det gått lite knackigt för Nybro inledningsvis av serien. Desto starkare är det väl då att vi hittar Jonny Ågren (originalet..) på en fin fin andra plats i poängligan. Det är väl bara att hoppas att han har sagt några väl valda till sin lillebror inför morgondagens match ;-)


Avslutningsvis så kan vi konstatera att det blåser en hel del om våra ledande politiker denna höst, och nu är det Carl Bildt som är i blåsväder. Robert Gustavsson är en komiker utöver det vanliga och han har snappat upp hur det gick till när Carl Bildt som ung skulle ut på PRAO:

http://www.youtube.com/watch?v=qSwh9WwlYFU  


Vi syns imorgon i hallen!

/#24


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0