David Elm får inte ihop till hela lönen...

David Elm hur tänkte du nu!?

Äntligen är det fredag igen, vilket betyder flera olika saker:
- Helgen är här :) och personligen ska jag åka på blixtvisit till Karlskrona imorgon. Blir nog en runda ut till arenan för at kika till hur lillebror Julius sköter sig och samtidigt passa på att kika på  nyförvärvet Bates Battaglia.
- Det drar ihop sig för match igen! På söndag kl. 17.00 är det match hemma i IFFE-hallen. Kom gärna och kika!
- Världscupen i skidor och därmed vinterstudion drar igång på allvar. Är aldrig fel att mysa hemma i TV-soffan och se när andra sliter..

Ikväll blir det åter träning och det har varit en del manfall under veckan, ikväll är detta troligtvis något som ordnat till sig. Ikväll genomför vi ett bra genrep inför söndagens hemmamatch i IFFE- borgen. Nu har vi spelat klart mot seriens två sämsta lag och kvar att möta är först Linné och sedan Ljungby. Dessa matcher kommer bli tuffa, nu gäller det att vi kommer upp så att vi kommer väl förberedda till alltrean. 

Likt många föreningar och så även i Kalmar ska det säljas lotterier och kalendrar och det andra med det tredje i juletider. David Elms Elfsborg skulle sälja julkalendrar. Elm skriver, eller rättare sagt klagar på sin blogg över att han och resterande spelare ur A-truppen likt en galjonsfigur för föreningen ska föregå med gått exempel och även de sälja julkalendrar precis som övriga lag i föreningen. Det som David Elm, heltidsproffs och tidigare proffs i världens bästa fotbollsliga beklagar sig över är att dessa kalendrar redan är dragna från spelarnas löner och att detta leder till att Elm inte får ihop till hela lönen! Jag tar mig friheten att spinna vidare på detta och funderar vidare att om David Elm nu inte får ihop till hela lönen kanske detta leder till att han inte har råd att köpa några julklappar. Då kan han i alla fall trösta sig med att han kan ge bort julkalendrarna i paket till familjen..

Jag tycker det är pinsamt av en stor stjärna som är en stor förebild för många inte kan se detta som något positivt, att han är med och är ett gott föredöme för föreningen. Jag undrar om David Elm själv reflekterar över hur det gick till när de ideellt arbetande ledarna hemma i moderklubben Johansfors (och alla andra mindre föreningar runt om i Sverige) sålde lotter, skjutsade till matcher och tvättade tröjor och liknade, känner när en av klubbens största stjärna genom alla tider helt plötsligt blivit för stor för att hjälpa sin nuvarande förening med något så trivialt som att sälja några lotter.
(länk till David Elms blogg: http://www.elmbrothers.se/blogg/david/julkalendrar/)

Vi syns hemma i IFFE-hallen på söndag kl. 17.00!
Trevlig helg! // Danne

 


Kommentarer
Postat av: skanken

ja men nu är det ju själva sättet klubben gjort på som han är kritisk till, inte själva grejen att sälja kalendrar... Jag tycker det e sjukt att de dragit från spelarnas löner utan att säga något...det är givetvis en bagatell kan tyckas men av ren principsak tycker jag Elm har rätt här... Klubben kan sköta det snyggare o lägga alla kort på bordet från början!

2011-11-18 @ 16:23:41
Postat av: Wildcats

Kämpa hårt imorgon nu hoppas vi kan få dit lite folk o röster på ståplats VI SKA UPP I ÅR KALMAR!!!

2011-11-19 @ 17:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0