Idag blir vi miljonärer!

En lördag som denna när dimman ligger tät utanför rummet och det är träningsledigt och för en gångs skull även pluggledigt känns det gött att bara ligga och slappa och kika på vinterstudion och 15 km fristil. Det är väl oroväckande i sig att det inte finns snö någonstans i nästan hela Europa, men just idag känns detta bara trevligt när i stort sett hela världseliten kommer till Bruksvallarna och vad som annars hade kunnat beskrivas som en träningsmatch inför det att världscupen drar igång. Istället är det Northug och Co. som kör på för fullt, vilket såklart ökar underhållningen avsevärt.

Idag blir vi miljonärer! Ja det brukar lillebror Oliver säga till mig varje Lördag när det drar ihop sig för V-75. Det är väl helt enkelt bara att hålla tummarna för att Olivers tips slår in och vill ni få lite travtips så kika gärna in här: http://tipscoachen.wordpress.com/travcoachen-2/ 

Imorgon är det dags för ny match hemma i IFFE- borgen! matchen börjar kl. 17.00 och vi i laget hälsar er alla hjärtligt välkomna att heja fram stans bästa hockeylag mot ännu en seger :) Motståndet står Rydaholm för och jag tror att det kommer vara många revanschsugna killar imorgon efter torsdagens match. För övrigt finns det inte särskilt mycket att orda om denna match, utan vi ska gå ut och genomföra 60 minuters hårt arbete.

Imorgon startar division 1 igen och KHKs nyförvärv Bates Battaglia kommer presentera sig för hemmapubliken på allvar då han efter en del pappersarbete hann bli spelklar. Detta skruvar givetvis upp temperaturen ytterligare i derbyt mot Olofström, frågan är såklart blir det lapp på luckan? Kommer Bates bli den frälsare och efterträdare till Alex Brooks som alla hoppas? svaret på den första frågan har vi imorgon medans svaret på den andra frågan får vi nog avvakta med ett tag till..

Dagens youtubeklipp hämntar jag från Lenhovdas hemsida som har startart det mycket trevliga iniativet att filma sina matcher. http://www.youtube.com/watch?v=Edhv4ivhzkA 

Fortsatt trevlig helg!
Vi syns imorgon i hallen kl. 17.00!
/#24  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0