Henrik Rydström bara fikar!

Idag är det träningsledigt och vi vilar oss helt enkelt i form till morgondagens bortamatch mot Lenhovda. En match som är mer svårspelad en vad man kan tänka sig då vi möter ett lag som alltid vill slå oss, något som vi såklart ska försöka stå i vägen för.

Träningen igår var en fartfylld historia och ett bra sista genrep inför morgondagens match. Det var även dags för en utav veckans höjdpunkter, det vill säga "Veckans Miss" och vinnaren (eller förloraren, beror hur man ser det hela..) blev Ted Svensson. Ett mönster börjar arta sig vad gäller segrare av veckans miss då även Ted igår gjorde comeback efter ett längre skadeuppehåll och tog således över facklan från förra veckans miss Markus Granath. 

Mycket snack om KHK här på bloggen nu men jag tycker att det är nämnvärt att skriva om de cirka 500 personerna som enligt lokaltidningen var på plats för att se Bates Battaglias första träning. Den siffran på en helt vanlig tisdagsträning, som dessutom startar kl. 16.00 är i mina ögon imponerande!

Det är med stor förtjusning jag följer Henrik Rydströms blogg på barometern och nu när FF:s säsong är tilländä har spelarna gjort sig förtjänta av lite ledighet innan deras försäsongsträning kör igång. På bloggen går det att läsa om Rydströms ledighet som innefattat bland annat fika på kullzenska och lite lunchande på stan. Det är säkert skönt med lite ledighet men jag som hockeyspelare avundas inte fotbollsspelare i allmänhet då de nu när det är som mörkast och tråkigast på året ska genomföra den tyngsta försäsongsträningen och grisa ned kropparna en del. Det är inte särskilt roligt att göra detta som hockeyspelare heller, men det är faktiskt lite roligare att springa trean på Stensö en junikväll än i snålblåst och regn en novemberkväll... Det är i vart fall min uppfattning. 

Nu över till dagens youtubeklipp handlar om läktarkultur och vilken stämning det kan skapa. Jag är inget fan av Djurgården, men ett stort fan av hockeysupportrar som stämmer upp till sång likt det Djurgården visar här nedan. Ca. 2.37 in i klippet tar det fart på riktigt.. http://www.youtube.com/watch?v=HDl8qlf6s0Q 

Ha det!
/Danne 
 

Kommentarer
Postat av: Peter Söderlund

Önskar att vi i WildCats kunnde få ihop det så nånn gång i livet ;-)

2011-11-09 @ 22:20:28
Postat av: Anonym

Järnkaminerna är Sveriges i särklass bästa klack! i både hockey o fotboll!

2011-11-13 @ 19:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0