Första klass och Zlatan!

Hallå!

Idag reser vi så som sig bör, det vill säga i första klass ;) Kul att få prova på att åka en riktig buss, det var väl Höglund som i vanlig ordning dock tyckte att det var farargligt att vi får åka som bäst till säsongens kortaste bortamatch..

Jag vill passa på att lyfta fram två grabbar som idag verkligen sattes på prov och bevisat att de besitter en riktig guldmun då de lyckats snacka sig ur varsin parkeringsbot precis före avresan. De två personer med denna begåvning är Daniel "Rosa" Rosenqvist och Niklas "Niklas" Söderlund.

Zlatan Ibrahimovic är en man som ständigt berör, inte bara på planen utan även utanför. Det är väl ingen som kunnat undgå Zlatans nya bok. En som sett fram emot denna bok är tveklöst Emil "Jonny" Ågren som nu har köpt sin första bok. Det är bara att konstatera att det helt klart går att motivera vem som helst att läsa, det måste bara vara mödan värt.. Emil var riktigt nöjd med sitt bokköp och kommenterade det hela med orden: Det är ju guldomslag till och med!

Nu sitter vi här på bussen och ser på Boondock Saints, en underhållande rulle må jag säga. Medans det småländska landskapet sveper förbi utanför rutan laddar vi och gör de sista mentala förberedelserna inför kvällens match, vilket vi självklart vill ska sluta med seger! Följ gärna liverapporteringen på hemsidan som ikväll uppdateras av speakern Lasse Thörnqvist. www.kalmarhockey.com Matchen börjar kl. 19.00.

Idag länkar jag inget youtubeklipp utan istället en insändare från Östran. Är det dessa tjänstemän som styr i vårt land, ja då är det något som gått fruktansvärt fel! http://www.ostran.se/nyheter/laesarnas_sida/insaendare_debatt/vad_goer_alla_kvinnor_paa_krogen_en_torsdagkvaell 

Ha det!
/ Danne

Kommentarer
Postat av: Kalmar support

KÄMPA NU KALMAR!!!!!!!

2011-11-10 @ 20:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0