Den ena bitter och den andre obegriplig!

Hallå!

En svit är bruten.. Min segersvit mot Henke tog under gårdagens akademiträning ett mycket abrupt slut. Bara att erkänna men så var det väl Zlatans dag igår också, stort grattis Henrik!

 

KHKs nyförvärv har landat och idag kl. 16.00 genomförde han sin första tränig med laget. BLT/Sydöstran visar i skrivande stund träningen på deras webb och trots att det hackar en del så verkar Batagglia ha bra fart under skridskorna samt ha en förkärlek till Dahlén svängar i överstegsåkningen. Ganska hypat av tidningen att direktsända en träning, men utbud möter efterfrågan och det har varit mycket snack om denne nya jänkare och vad han kan tänkas gå för. Fast det kan nog ta ett tag innan han blivit varm i kläderna och vi vet vad denne NHL- meriterade herre går för, på riktigt.

 

Igår var det ingen isträning, istället körde de allra flesta grabbarna på med bra löpträning, medans jag och några grabbar till körde på i gymmet istället. Ikväll är det åter isträning som gäller och det innebär också att det är sista isträningen innan det är dags för ny bortamatch mot Lenhovda.

 

Så över till dagens rubrik och den handlar om två riktigt sköna killar i vårt lag satt och snackade lite. Det var Victor ”Höken” Höglund och syster Joel ”Gotland” Thorén som satt och pratade och detta måste några utav våra ledande politiker snappat upp. Se resultatet här nedan:

 http://www.youtube.com/watch?v=SuOL4MYrPQQ 

Väl Mött!
/Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0