Äntligen!

Hallå!

Ja äntligen börjar nu den träningsvecka som kommer att avslutas med hemmamatch i IFFE-hallen nu på söndag kl. 17.00 Ikväll hade vi fysträning och efter detta hade vi ett möte om kommande delmål och utmaning, nämligen alltrean. Rikard från ICA i Borgholm bjöd på smörgåstårta vilket vi tackar för och det smiddes även en del nya planer. Bland annat pratade Lasse Thörnqvist om att en uppgradering av introt kommer att ske inom en snar framtid, men det smiddes även planer om lördagsaktiviteter på giraffen och där utsågs Jesper "Sean" Hallberg och Mackan "Lill-Tjommen" Arvidsson till lekledare.

Äntligen! Ja så tyckte nog Jonte "Hextall" Skymbäck om att även han till slut fått åldern inne för att gå på systemet.. Jag vill passa på att gratta Hextall så här i efterhand och kan även berätta att enligt obekräftade uppgifter har Jonte fått en rosa onepeace i födelsedagspresent och detta ska ha varit något Jonte önskat sig under en längre period. Men detta är som sagt inga bekräftade uppgifter..

Imorgon är det så äntligen dags att gå på coach Henkes hockeyakademi och efter två raka förluster är det väl åter dags att vinna.

Ha det! / Danne

Kommentarer
Postat av: wildcats

vilka står för motståndet på söndag då?

2011-11-28 @ 22:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0