422 Tack efter 7-2 segern!

Ja seriefinalen slutade alltså med en klar seger där slutresultatet skrevs till hela 7-2. Vi börjar första perioden mycket starkt och spelar precis så som vi ska göra, då kommer även målen och i pausvilan står det 4-0. Efter en sådan inledning på matchen tappar vi i den andra perioden en hel del fokus samtidigt som Ljungby kommer in mer i matchen och reducerar två gånger om. Efter två spelade perioder står det alltså 4-2 till Kalmars grabbar. I periodpausen bestämmer vi oss sedan för att rycka upp oss igen och verkligen bjuda publiken på bra hockey. Med mer fart under skridskorna så kan vi stänga matchen helt och slutresultatet skrivs tillslut till 7-2.

Matcherna mellan Kalmar och Ljungby brukar alltid bjuda på härliga kamper och schyst spel. Men i slutet av matchen var det några Ljungbyspelare som föll ur ramen för denna ovan nämnda beskrivning. En mycket ful och onödig boarding av en Ljungbyspelare resulterade i ett mindre tumult på isen vilket ledde till två matchstraff för Ljungby och ett för Kalmar.

Ett stort tack riktas till de 422 betalande som hittade till IFFE-hallen! Mycket roligt att få spela och framförallt vinna inför sådan ansenlig publiksiffra:)

Nu blickar vi framåt och imorgon är det dags för ny match med nya förutsättningar, då vi imorgon ställs inför Diö hemma i IFFE-hallen kl. 17.00! Senaste mötet var en jämn historia så det är bara att ladda om batterierna och vara beredd på en ny tuff match.

Igår gick det att läsa om en riktig hockeybomb. på aftonbladet stod det att en utav de tyngsta värvningarna i svensk hockeyhistoria, sett till meritlistan var klar. Spelaren heter Bates Battaglia och har spelat 580 NHL matcher och klubben han skirvit på för är KHK. Så nu får man väl se till att gå på någon match snart och se vad denne i hockeysammanhang äldre herre går för..  

Sedan vill jag göra några förtydliganden:
- Granath blev i måndags veckans miss, något som jag glömt skriva om. Granath startade således sin comeback med att missa alla sina straffar och har under veckan haft den äran att plocka puckarna..
- När jag i veckan skrev om ett hett Skånederby menade jag såklart Malmö- Rögle. Dock är det ju intressant att det finns så många Södertäljespelare i Malmö och nu när det går lite motigt för Percys pågar kan man ju alltid ställa sig frågan om Malmö har ett lag där alla spelar för märket på bröstet eller pengarna på kortet..  Men i dagens elithockey (och övrig elitverksamhet med för den delen) är det allt mer sällsynt och rentav omöjligt att endast lyckas med egna spelare, och det är ju först i April vi vet hur det hela slutar..

Dagens youtubeklipp: Handlar om "the great one". Mannen vars tröjnummer är pansionerat i hela NHL. Här har ni Wayne Gretzky: http://www.youtube.com/watch?v=Dc32QSzKLKo 

Vi syns imorgon i hallen kl. 17.00!
/#24


Kommentarer
Postat av: Kalmar support

Det var nog den skönaste segern sedan 2-1 hemma mot Jonstorp i kvalet 2010. Vilken fruktansvärt dålig j*vla Domare ni hade de är ju skamligt. Huvudsaken är ju som sagt att ni vann matchen och ni vann den på ett bra och övertygande sätt trodde faktiskt att Ljungby skulle spela bättre hockey Men de har ju tydligen ett gris hockey lag i år. Fortsätt spela så här grabbar så får vi verkligen hoppas att 400 personer inte bara behöver vara ett faktum vart annat år. KALMAR HOCKEY ÄR DOM BÄSTA!!!!!

2011-11-06 @ 01:58:27
Postat av: kalmar supp

Någon som vet hur det gick med simon i dagens match?

2011-11-06 @ 22:06:19
Postat av: Daniel

Jag vet ej hur det är med Simon i dagsläget, men återkommer senare i veckan med mer info.

2011-11-07 @ 13:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0