10-0!

Hallå!

Nu startar ännu en vecka med nya utmaningar. Känns riktigt skönt personligen att ta det lite lugnt idag då ny kurs startar imorgon och dagen endast ägnas åt att sätta sig in i den nya kursen och beställa böcker.. Jo jag vet att alla hantverkare i laget blir lite griniga när jag säger att jag mest varit ledig idag (känns rätt gött det också i och för sig) men samtidigt har det nog inte varit någon som velat byta med mig när i stort sett hela oktober bestått av långa pluggdagar som startat tidigt och ofta slutat efter midnatt.. Och någon övertid får man inte för det. Men man kan väl se saken på två sätt, antingen har man ibland väldigt dåligt betalt, eller så kan man också säga att man får jäkligt mycket valuta för CSN lånet  ;)

 

Vi ska såklart skriva lite om gårdagens sköna seger hemma i IFFE-hallen. En match som vi kontrollerar från första bytet då Emil Ågren redan efter 10 sekunder smackar dit 1-0. Efter en bra förstaperiod där vi har skärpa i avsluten står det 6-0 när hesa Fredrik kallar till pausvila. Ett riktigt styrkebesked att kunna ladda om efter torsdagens match mot Ljungby, och direkt i första perioden kunna stänga matchen. Efter en sådan start blir matchen förståeligt lite avslagen men det som jag personligen är mest tillfredställd med de två avslutande perioderna är att vi hjälper Aro att hålla nollan, riktigt bra att vi inte tappar fokus och håller ihop spelet trots en del boxplay spel. Samtidigt känns det ju aldrig fel att få vinna med tvåsiffrigt.

 

Ett riktigt stort tack till alla 355 personer som kom och hejade fram oss hemma i IFFE-borgen! Otroligt kul att det har börjat hitta lite folk till hallen och vi ska genom att vinna våra matcher samt bjuda på en underhållande hockey försöka locka ännu fler till hallen!

 

Idag är isträningen inställd, då vi istället kommer att genomföra ett fyspass och därefter är det lekledare Mikael ”Kekke” Ekeberg och Christoffer ”Hoffa” Carlsson som håller i trådarna. Ska bli spännande att se vad de har hittat på, kan det rent av vara så att det är nytt världsrekordsförsök i vattenrutschbanan?

 

Kalmar FF förlorade svenska cupfinalen på Olympia mot ett Helsingborg som bara ångat igenom svensk fotboll i år. Kul att FF lyckats ta sig till final men väl där hade de inte särskilt mycket att hämta mot ett Helsingborg som inte verkade ha några som helst problem att ladda om efter alla segerbanketter efter det allsvenska guldet.  Den stora frågan är väl nu bara ifall Helsingborg ska kunna utmana i Europa nästa säsong och den frågan besvaras kanske bäst efter vi har avvaktat och sett hur många spelare HIF tvingas släppa iväg till större klubbar..

 

Men nu ska jag strax bege mig till coach Henriks akademiträning, ska det bli fjärde raka?

Dagens youtubeklipp handlar om hur det kan, eller i vart fall gick till när ett fan försöker ta sig in i motståndarlagets bås i NHL. Bäst av allt är väl ändå Rob Rays mycket oskyldiga förklaring till händelseförloppet..  Håll till godo: http://www.youtube.com/watch?v=eElspvew7rw&feature=related 

Väl mött!
/ Danne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0