Målkalas!

Hallå!

Det blev tillslut seger i årets sista match med 7-6(!) En mycket svängig match men som spelare upplevde jag att vi på något sätt ändå hade kontroll på matchen. Det känns som att vi är riktigt starka hemma i IFFE- borgen.

Det hela började strålande och publiken hann knappt bänka sig, för redan efter sju sekunder sprätte Calle Hallström in första målet. Det blev alltså Calle som får föra facklan vidare från Ågren gällande första målskytt..

Hela 13 mål blev det alltså i matchen som var en riktig nagelbitare men jag vill tacka publiken för stödet matchen igenom:) riktigt gött att vi plockar hem alla tre pinnar och det känns bra att gå till juluppehåll med en seger i ryggen.

Det blev tillslut Daniel "Rosa" Rosenqvist som fick sprätta in segerpucken med ett par minuter kvar av matchen. Fast redan bytet innan trodde vi alla att Jesper "Sean" Hallberg skulle bli matchhjälte. Men hans mål dömdes helt korrekt bort för handpass, något som jag inte var ensam om att missa men som alltså domartrion snappade upp..

Hela laget visar på god moral men väljer att lyfta fram Victor "höken" Höglund som med sin speed visar vägen flertalet gånger.

Avslutningsvis måste ju årets skräll inträffat ikväll då Micke Friberg inte bara går in i en fajt, utan även vinner den. Kul för Friberg som kanske får ta över smeknamnet "Domi" från Svensson nu?

Ja det!
/ #24


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0