Hockey är mycket, men inte allt..

Hallå!

Ja det blev förlust borta mot Glimma i söndags med 4-3. Det kändes som ett tufft resultat där vi spelmässigt är värda att få minst en pinne med oss tillbaka till Kalmar. Hockey går ju inte alltid som man vill och trots den fina starten med en 0-3 ledning så lyckas vi inte freda vårt eget mål. Samtidigt är det inte helt enkelt att göra detta då vi stora delar av matchen spelar med en man mindre på banan. Som spelare känner i vart fall jag en relativt stor frustration när nivån på reglerna ändras så mycket under matchen vilket för dagen mest gynnar Glimma. Men det är väl på det viset att spelar man i den sämsta serien, så får man också de sämsta domarna..

Igår var det träning igen och det var bra fart och fläkt, det kändes helt enkelt som att det var många som ville genomföra en bra träning efter en förlust. Det blev till och med lite grinigt under avslutande 3 mot 3 spelet, men det tyder bara på att vi är tända och börjar komma igång tycker jag.

Richard Sjöbäck är en riktigt bra kille på isen, men framförallt vid sidan av. Efter smällen han ådrog sig i sista grundseriematchen kommer jag nu med det tråkiga beskedet att Richard tvingas sluta spela hockey då hans axel helt enkelt inte tål fler smällar. Riktigt tråkigt för Sjöbäck som alltså inte får sluta spela på sina egna villkor, men det fanns helt enkelt inget val. Om vi trots detta negativa besked ska försöka se något positivt ur det hela så råder det nu ingen tvekan om vem som blivit ordförande för Sälenresan..

I morse var jag för övrigt uppe omäsnkligt tidigt, vilket betyder kvart i sju.. Nu vet jag att detta retar alla som börjar vid sju eller liknande. Stor eloge till alla er som börjar jobbet tidigt om morgonen! Kan bara att konstatera att efter två och ett halvt år som student är allt före kl. nio fortfarande natt..

Dagens youtubeklipp handlar om en riktigt skön komiker vid namn Steve Hughes, håll till godo! http://www.youtube.com/watch?v=u0lVbMOMTi0

Vi hörs! /#24


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0