Fredag!

Hallå!

Sitter hemma i soffan och kikar lite tv så här på fredagskvällen efter att ha kommit hem från träningen. Låt mig säga såhär om kvällens träning: det var en tapper skara som var på träningen ikväll, och vi som var där gjorde det efter förutsättningarna riktigt bra. Lite sjukdomar som spökar i laget men det mesta ska nog ha ordnat till sig på söndag.

I onsdags var jag nere i staun och kikade på KHK. Kul att få kika lite på lillebrorsan Julle men det var två herrar som stack ut lite extra och det var nyförvärven från Nybban Jonny Ågren och Andreas Elofsson. Jonny smackade in sitt första mål i sitt andra byte och lade sedan i öppen kasse påpassligt assisterad av Elof in sin andra kasse innan första perioden var tillända..

Som man utd fan slår man ju inte direkt volter när det var ett faktum att de faktiskt åkt ur Champions efter förlust mot Basel(!) Motivation slår alltid klass..

Vi har haft till uppgift att sälja bingokalender eller vad det nu kan tänkas heta, grejen med dessa lotter var vilket fall att man skrapar en ruta varje dag fram till julafton. Visade tärningarna 7,9 eller 11 betydde detta vinst. Likt många andra i laget skrapade Victor "17" Andersson själv lotten istället för att sälja denna och under ett par sekunder trodde Andersson att han blivit miljonär. För att direkt efter inse sitt misstag, men den blicken Victor visade när han trodde han kammat hem storvinsten var ovärderlig.

Trevlig helg!
// Danne





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0