Fahlander engagerar och "the Boss" har anlänt!

Hallå!

Allsvenska laget Bofors har bytt namn till BIK Karlskoga. En nyhet som har väckt en hel del känslor. En man som vet hur man engagerar i hockeysverige är Mikael Fahlander som gör allt för att Psyka överraskningslaget Bofo.. Jag menar BIK Karlskoga. När Karlskogalaget offentliggjorde det nya namnet glömde man dock bort att säkra upp de nya passande internetadresserna. Detta såg enligt Mjörnberg på hockeysverige.se däremot Fahlander till att göra och på http://www.bikkarlskoga.se/ hittar man ett budskap som knappast kan misstolkas..

Ikväll var det sista gemensamma träningen innan jul. Det genomfördes en hel del skridskoåkning ikväll, men det är väl precis så det ska vara under ett juluppehåll..

Efter träningen var det julklappsutdelning, vilket gick ut på att alla hade fått någon i laget man skulle fixa paket till plus ett passande rim. Ett mycket trevligt inslag så här efter jul och det var många roliga samt passande julklappar som delades ut. För att ge ett smakprov kan jag berätta att Mikael Friberg fick en ny bil, även denna gul.. Emil "Jonny" Ågren fick en plansch av idolen Zlatan. Bästa klappen fick nog ändå Victor "O-A" Andersson av Allgren, se bilden här nedan.

Vi hörs!
/ Danne


Kommentarer
Postat av: Tigerbalsam

Rykten säger att Friberg hade det "hett" om huvudet under tisdagens träning? Kan det bekräftas eller dementeras?

2011-12-21 @ 09:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0