Ågren och jag får börja samåka till Karlskrona.

Hallå!

Det blev tre riktigt sköna poäng i premiären hemma mot Skillingaryd! Starkt av oss att vi vänder på matchen och vinner utan att vi spelar på topp men det är en styrka i sig då vi avgör med cirka fem minuter kvar av matchen. En mer utförlig matchrapport hittar du på hemsidan.

Vill passa på att tacka publiken för stödet under matchen!

Det var mycket speckulationer under helgen om Jonny Ågren och Anders Elofssons framtid. I måndags blev det så klart och det var ingen större skräll att dessa två herrar skrev på för KHK. Firma Ågren/ Elofssons övergång har berört många och det ska bli spännande att se hur de kommer att spela/ coachas i KHK. Så i framtiden får väl jag och Emil Ågren samåka ner till Karlskrona, nu när vi båda har våra bröder spelandes i Örlogstaden.

Igår var det åter dags för en av veckans höjdpunkter: "Veckans Miss". Den som kan titulera sig som detta är numera junioren Allgren.

Jesper "Sean" Hallberg verkar gå hur långt som helst i jakten på att psyka sina motståndare.. Nu har Hallberg införskaffat ett chockrosa tandskydd och den som kommer till nästa hemmamatch får passa sig så att man inte blir bländat..

Igår hann jag med att besöka Henkes hockeyakademi och det blev seger över Henkes lag! Ville bara ha det sagt..

Vi hörs!
// Danne


Kommentarer
Postat av: Anonym

Såg akademimatchen från läktarplats.. Henke var skadad (mer än vanligt) och hade otejpad klubba, dåligt slipade skridskor och oputsat visir. Säkra källor säger att nästa vecka blir det annat, Henke har börjat ringa runt till A-lagspelarnas arbetsgivare och begärt ledigt för nästa tisdag. Henke behöver en framspelare, Sniper som han är =)

2011-12-09 @ 12:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0