Jag vet!!

Vart lite dåligt med uppdates från min sida. Anledningen till detta är att det har varit mkt jobb.

vi har ju börjat säsongen lite knackigt med endast 2 vinster på 6 matcher. Tror det kan va nyttigt för oss att förlora lite också. Då får vi svart på vitt vad vi behöver gnugga lite mer på! Sen får det inte bli tilll en vana, men allt handlar om inställning och framförallt förverkla träningsöv. till verklighet på match. Jätteviktiga bitar, men är helt övertygad om att det kommer lossna från alla lagdelar snart!

Resultat Träningsmatcher ( hittils)

kalmar- Åseda 1-5
Åseda -kalmar 3-6
Boro- Kalmar 9-3
Kalmar-lenhovda 7-5
Ha74-Kalmar 6-4
Diö-kalmar 5-4

Ikväll möter vi Lenhovda igen. Tyvärr är vi inte fullt manskap, då många är borta pga skador och jobb.

*I övrigt så har Johan och Mats åkt hem till norrland. Vi hoppas givetsvis dom kommer tillbaka och att jobbfronten löser sig här.

*Calle Hallström genomgick en liten knäoperation i tisdags men bör vara tillbka inom två veckor om allt går som det ska!


*Förre nybrovikingsspelaren Rille Johansson gjorde sin första träning i måndags med oss. Förhoppningsvis blir det också en fortsättning!

En annan tråkig nyhet är att Daniel Johansson tar ett uppehåll med hockeyn på obestämd tid. Daniel åkte på två rejäla hjärnskakningar förra säsongen och hans senaste smäll mot huvudet mot lenhovda hemma har gjort att han har fått en tankeställare. Vi hoppas givetvis att danne kommer tillbaka. Men hälsan går alltid i första hand!


Ha det

//

Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0