Vad händer?

Det har varit mycket nu, jobb osv. Därav den dåliga uppdateringen. Hur som helst så lever vi i någon form av ovisshet nu eftersom vi inte vet vilken kvalgrupp vi hamnar i, även om det talar för skånegruppen eftersom Linköping har 1-0  i matcher mot Varberg! Skulle vi hamna där vilket vi förmodligen gör så får vi , Trelleborg, Jonstorp och Osby. Det blir en svårt nöt att knäcka men om vi ska gå upp så spelar det ingen roll vilka vi möter vi ska kunna slå alla lag. Det gäller dock att vi kommer upp ett par snäpp och tar tag i spelet. Nere i Hässleholm var det stundtals dåligt spel från vår sida, det var tur att vi hade Togge i kassen.
I den andra kvalgruppen kommer det isåfall bli Åseda, Finspång, Dalen och Linköping. Där spelade Finspång - Åseda 1-1 igår.

Efter den något stundtals hektiska sportlovsveckan så fick vi ledigt, lördag, söndag och måndag för att sedan i tisdags köra ett pass. Den träningen såg bra ut, vi håller bra fokus och det känns bra. Sedan var vi lediga igår för att köra ett pass idag och imorgon. Idag efter träningen kommer vi ha ett litet möte och diskutera och prata vad som krävs av oss för att ta ett steg upp i år. Vi kommer göra allt som står i vår makt!
Det blir match hur eller hur på söndag, om det är borta eller hemma vet vi dock inte än. Men lovar att återkomma med det så fort jag vet något.

Alla är friska och krya och inga skador vad jag vet just nu. Båtelsson har väl haft lite problem med en  axel men är nu med igen.

På återhörande!
/ # 5


Kommentarer
Postat av: Osby

Varför ställer ni inte upp på match imorgon hemma??? mot Osby om Linköping vinner ikväll. Jonstorp-Trelleborg spelar imorgon....

Kom igen nu Kalmar ni har ju hemmaplan

2010-03-04 @ 18:54:56
Postat av: Andreas

Varberg vann efter straffar. 3e o avgörande imorgon.

2010-03-04 @ 22:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0